Celeb / Híresség

Párkapcsolatáról vallott Tóth Gabi: „Tüzesek vagyunk” – videó

Tóth Gabi és párja, Papp Máté Bence voltak a Palikék Világa by Manna Ilyen az élet című műsorának vendégei. A fiatalok kapcsolatuk mélységeiről vallottak az adásban.

 

 

 

„Tüzesek vagyunk! Máté nagyon erős személyiség, akkor én csöndben vagyok, arrébb megyek. Ha nagyon bepörgök, akkor rám teremt, hogy álljak le. Amikor nem tudom kontrollálni az indulataimat, akkor nagyon teátrálisan előadom” – mesélte az énekesnő.

Gabi válásának okairól is mesélt a Palikék Világa by Manna legutóbbi adásában.

Nyilván voltak súrlódásaink, mert kész tényként kezelték, hogy mi együtt vagyunk, miközben csak ismerkedőben voltunk, mikor ez az egész kirobbant. Nagyon fontos, hogy nem azért vetettem véget a házasságomnak, mert Máté jött az életembe, ha nem jött volna, akkor is véget vetek a házasságomnak. Rá kellett jönnöm, hogy más az érdeklődési körünk, más világban vagyunk, és ez évről évre, hónapról hónapra kijött. Az volt, hogy Mátéval viszont olyan mély, művész lelkületű beszélgetésekben voltunk, hogy azt éreztem nem vagyok egyedül a világban” – vallotta be Gabi.

Az énekesnő azt is elárulta, mit csinálna másként, ha visszapörgethetné az idő kerekét.

Elmondtam volna és kiálltam volna, megszólaltunk volna. Nagyon sokan arra ösztönöztek minket, hogy menjünk el a háttérbe, húzódjunk meg és várjuk meg, amíg a botrány lecsendesedik. Mindenki ezt mondta, nem volt olyan ember, aki azt javasolta, hogy álljatok ki és mondjátok el, mi történt veletek” – magyarázta.

Máté is elárulta, mit kapott az elmúlt egy évben Gabitól.

„Békét, szeretetet, egy társat, akivel megértjük egymást, akivel közösen el tudjuk tervezni a napokat, a jövőt. Van néha súrlódás, de az inkább az, hogy vannak kemény problémák, amivel szembenézünk minden téren, de nem adjuk fel, nyomjuk és működik ez így is” – tette hozzá Papp Máté Bence.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?