Egyéb

Gyomorforgató ételeket kóstoltattak a ValóVilág játékosaival: „Tényleg van, aki ezeket megeszi?” – fotók

Kellemetlen kihívásban volt része VV Dudunak és VV Boginak, akiknek különféle erős, ecetes, csípős ételeket kellett kóstolniuk.

 

 

 

A ValóVilág 12. szériájába ezúttal is érdekesebbnél érdekesebb karakterek jelentkeztek, VV Dudu és VV Vera csak pár napja érkeztek, de előbbiről máris kiderült, hogy korábban Tápai Andit akarta meghódítani, illetve, hogy a férfiasságát „Gyilok”-nak becézi.

Dudu azonban nem lett elsőre szimpatikus mindenkinek, VV Bogival őket tartották a többiek a szimpátiaszavazáson a legtávolibbnak, így egy kihívásban kellett részt venniük. Olyan gyomorforgató ételek, mint az erős paprika, hagyma és savanyított hal is várt rájuk, amennyiben nem válaszolnak helyesen a kérdésekre.

VV Bogi is megküzdött az ételekkel / Fotó: RTL

„Örültem a játéknak, egészen addig, amíg meg nem láttam, hogy mik vannak az asztalon. Nem is értem, hogy egyes dolgokat minek gyártanak, tényleg van, aki ezeket megeszi?” – vágott fancsali képet Dudu, akinek az ecetes halat is meg kellett ennie.

VV Dudu nem szívlelte a halat / Fotó: RTL

„A legundorítóbb az ecetes hal volt. Gondoltam, jobb lesz, ha bekapom egybe az egészet, de nagyon nehezen ment. Éreztem, hogy a gyomrom forgatja a halat, de reméltem, hogy nem sínyli majd meg ezt a kóstolást” – mesélte a nem túl kellemes élmény kapcsán a bent maradt játékos.

Majdnem hányás lett a vége / Fotó: RTL

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?