Celeb / Híresség

Várkonyi Andrea intim részleteket árult el Mészáros Lőrincről: „csak ráhajtom a fejem a mellkasára, és mint a kisbaba, úgy alszom”

Várkonyi új könyvében azt is elmondta, milyen számára az ideális férfi, jelen esetben Mészáros.

 

 

Várkonyi Andrea sikert sikerre halmoz az utóbbi időben. Nemrég jelent meg könyve És ezt lehet? Jogod van jól lenni címmel. A Blikk most ebből közölt részleteket.

Andrea romantikus és intim pillanatokat is elárult benne. Többek között leírta milyen számára egy kielégítő párkapcsolat:

A minőségi párkapcsolat az én felfogásom szerint az, amelyik minden értelemben kielégítő tud lenni. Én azt a férfit keresem, aki nemcsak a szerelmem, hanem barát is, s**xpartner is, társ is.



Azt is megosztotta az olvasókkal, hogy számára milyen egy ideális férfi:

Az én szememben a férfiasságba beletartozik az is, hogy az illető valamit elért az élete során, saját karrierje, egzisztenciája van. Itt nem a forintok számítanak, hanem hogy valamit kezd az életével. Egy férfihoz számomra a hatalom is hozzátartozik. Nem politikai hatalom, hanem az, hogy a pályáján nem a ranglétra alján áll, hanem fel tud mutatni valamit, amit elért, kiharcolt, saját érdemei, tudása, képzettsége alapján.

Még a hálószobájukba is betekintést engedett a pszichológusnő:

Korábban soha senkivel nem tudtam összeölelkezve aludni, még egy délutáni szunyókálás erejéig sem. (…) Sokáig azt hittem, csak a romantikus filmekben létezik, hogy két ember egymás karjában szenderedik el, de most, amióta megtaláltam a páromat, meglepődve figyeltem fel rá, hogy csak ráhajtom a fejem a mellkasára, és mint a kisbaba, úgy alszom.

Andrea egyébként elképzelhetetlennek tartja, hogy eltartsák, ő mindenképpen függetlenül dolgozni szeretne. A híradós tényleg nem tétlenkedik: : nemrég beült a TV2 igazgatóságába, tavaly alapított egy reklámügynökséget, amely szárnyal és amelynek munkásságát nemrég Cannes-ban díjazták.

 

 

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?