Belföld

Szombat éjjel leáll a Yettel rendszere

Figyelem, Yettel-felhasználók! Szombat éjjel a szolgáltató több rendszere is elérhetetlen lesz az ügyfelek számára. Többek között az online vásárlás és az ügyfélkiszolgálás sem lesz elérhető október 19-én. Így figyelmeztetik az ügyfeleket, hogy már csak pár óráig használhatják fennakadás nélkül a feltüntetett szolgáltatásokat.

 

 

 

Szombat éjjel elérhetetlenné válik az online vásárlás és ügyfélkiszolgálás a Yettel honlapján, valamint a szolgáltató mobilalkalmazásában. Az ügyfeleknek már csak néhány órája maradt a leállásig, azonban a rendszerek karbantartása várhatóan már vasárnap délelőtt véget is ér – írja az Index.

Éjjel 22 órakor leáll a rendszer

A Yettel honlapján egy felbukkanó üzenetben, valamint a mobilalkalmazásban tájékoztatták a felhasználókat a karbantartási munkálatokra.

Karbantartás! A Yettel rendszereinek karbantartása miatt 2024. október 19-én éjjel 22:00 és október 20-a reggel 10:00 óra között az online vásárlás, valamint az online ügyfélkiszolgáló rendszerek nem lesznek elérhetőek a Yettel.hu-n és Yettel alkalmazáson” – olvasható a honlapon és a mobilappon.

Azonban nem kell aggódni, hiszen a karbantartási munkálatok a mobil– és otthoni szolgáltatások működését nem érintik. A Yettel ügyfelei a mobildíjcsomagjukban foglaltak szerint tudnak majd telefonálni és használni a mobilinternetet, ezenfelül az otthoni szolgáltatások (otthoni vezetékes telefon-, internet- és a tv-szolgáltatás) is működni fognak.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?