Celeb / Híresség

Lagzi Lajcsi vallomása: már egy fiatalabb hölgybe szerelmes

Lagzi Lajcsi, azaz Galambos Lajos harmonikus kapcsolatot ápol a volt feleségével, ám köztük már nem lesz újrakezdés. A zenész életében azonban új szerelme van, aki fiatalabb nála, és rendszeresen látogatja a házi őrizetben. Az új kapcsolatot Lajcsi három gyermeke közül nem mindegyik nézi jó szemmel.

 

 

 

Volt feleségével, Boglárkával két és fél éve elváltak, de a gyerekeik miatt azóta is kiegyensúlyozott kapcsolatot ápolnak egymással. Ugyan az elmúlt időszakban felröppentek pletykák arról, hogy kibékültek egymással, ám ez nem így van. Ez azonban nem azt jelenti, hogy Galambos Lajos magányos remeteként éli az életét.

Egy nagyon szép és jólelkű kapcsolatban élek. A gyerekeimen kívül egy hölggyel is
– árulta el a Tények Plusznak Lajcsi.

– Nyilván ez most egy különleges helyzet, mert én nem tudok járni udvarolni. Ez egy régebbi sztori, tehát ez nem most alakult ki, hanem korábban – fogalmazott, kiemelve, hogy a titokzatos szerelme jóban-rosszban kitartott mellette, mert a szerelmük még abban az időben kezdődött, amikor javában vívta a harcát a bíróságon.

A legszebb és a legjobb

– csak így írja körül az új szerelmét Lajcsi, aki annyit azért elárult, hogy egy fiatalabb hölgyről van szó.

A gyerekei még tartják a távolságot

– A gyerekek összezárnak, de a gyerekek ugyanakkor azt is elmondják, nem azonos módon, ki-ki a maga helyzetéből nézve, hogy apának joga van a boldogsághoz. Most épp Lalát idéztem, a nagyobbik fiamat, de mindenkinek megvan a véleménye és megvan a távolságtartása. De csak annyit kértem, hogy adjátok meg az esélyt ennek a hölgynek – árulta el arra a kérdésre, hogy gyerekei hogyan fogadták az új szerelmét.


forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?