Celeb / Híresség

Kőgazdag Aurél elárulta, mit néz meg először egy nőn – videó

Este elstartol a Kőgazdag fiatalok új évada, amelyben visszatérnek jól ismert szereplők is. Bárány Aurél, aki 20 évesen már bármit megengedhet magának, idén nagyszabású szülinapi bulival nyitja a szériát. A jómódú fiatal elárulta, hogy az eddigi legdrágább ajándékát kapta, bár sosem kért semmit a születésnapjára. Aurél úgy érzi, nyáron komolyabbá vált, így a műsorban is egy új oldalát ismerhetik majd meg a nézők.

 

 

 

  • Hétfő este elindul a Kőgazdag fiatalok új évada, amit a 20 éves Bárány Aurél egy nagyszabású szülinapi bulival nyit meg
  • A fiatal elárulta, hogy eddigi a legdrágább ajándékát kapta, bár sosem kért semmit a születésnapjára
  • Aurél, aki habozás nélkül mondott igent a második évadban való szereplésre, úgy érzi, a nyár folyamán megkomolyodott

Hétfőn este 22:15-től már nyomon követhetik a nézők a Kőgazdag fiatalok vadiúj évadát. A TV2 népszerű realityjében visszatér a műsor egyik legfiatalabb szereplője, Bárány Aurél is, aki 20 évesen már szinte bármit megengedhet magának. A fiatal, aki nemrég ünnepelte a 20. születésnapját, elképesztő jómódban nőtt fel. Egészen eddig a kisujját sem kellett megmozdítania azért, hogy minden, amit csak kíván, az ölébe hulljon, és ezen a kerek szülinap sem változtat sokat.

Sosem fogok felnőni, tök mindegy, hány éves vagyok. 20 éves lettem, de nem érzek akkora változást– kezdte a Borsnak a Kőgazdag fiatalok sztárja, aki az első részben egy nagyszabású szülinapi partit rendez magának.
– Még nem árulhatok el részleteket, de az idei szülinapi ajándékom a legdrágább, amit valaha kaptam – mesélte Aurél, aki kijelentette, sosem kért semmi ajándékot, még gyerekkorában sem.

Ha megkérdezi valaki, mit kérek szülinapomra vagy karácsonyra, azt felelem: semmit! Úgyis mindig mindenem megvan, most pedig már a saját pénzemből is azt veszek, amit csak akarok. Persze, mindenből van mindig eggyel jobb, de mondhatom: tökéletes életem van– szögezte le Kőgazdag Aurél.

Úgy érzi, megkomolyodott

A jómódú fiatal habozás nélkül mondott igent a második évadban való szereplésre. Noha az első széria után senkivel sem tartotta igazán a kapcsolatot, elmondása szerint jó hangulatban teltek a forgatások, és ezúttal egy szoros barátságot is sikerült kötnie, méghozzá Olivérrel, akivel az első évadban többször is összetűzésbe keveredett. Aurél most úgy érzi, a nyár folyamán kissé megkomolyodott, így most egy új oldalát ismerhetik majd meg a nézők.

– Rájöttem, hogy nemcsak a pénz az, ami boldogít, hanem a körülöttem lévő emberek. Őszintén szólva már máshogy látom a dolgokat. Nyáron három hónapon keresztül nagyon gallyra vágtam magamat különböző okokból, azok után kissé megkomolyodtam. Ennek a műsorban is lesz látszata, egy új oldalamat mutatom meg – mondta Aurél, aki beintett azoknak, akik az első évad után kritikával illették őt.

Az első évad után vegyes megítélésben részesültem, de őszintén azt gondolom, aki azt mondja, hogy gáz vagyok, az retardált– fogalmazott.

Aurél arról is beszélt az alábbi videóban, hogy mit néz meg először egy nőn: „Nekem a fog nagyon sokat számít… meg így a feje… a kisugárzása. Engem nem érdekel, milyen testalkata van…nekem az (számít), ami belül van… meg hogy hogyan tud öltözni” – válaszolta.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?