Életmód, Érdekes

Ezek az egypetéjű ikrek mindent megosztanak egymással, annak örülnének, ha a párjuk is közös lenne

Úgy vélik, akkor nem lennének féltékenyek.

 

 

 

Egy fiatal ausztrál ikerpár azzal hívta fel magára az internet népének figyelmét, hogy kijelentették: azt szeretnék, ha ugyanaz a férfi lenne a párja mindkettőjüknek. Mivel egész életükben mindent megosztottak egymással, beleértve a Barbie-babákat, a bicikliket, a ruhákat és sminktermékeket is, ezért ennek az elvnek szerintük a párkapcsolatukra is érvényesnek kell lennie. April és Amelia Maddison úgy képzelik el jövőjüket, hogy egész életükben hármasban élnek majd a választott férfival.

A 20 éves ikertestvérek mindig is rendkívül közel álltak egymáshoz, s tudják, nem találhatnak akárhol olyan férfit, aki mindkettejükkel kész lenne párkapcsolatot létesíteni. Az ízlésük egyezik, a zsánerük is ugyanaz: vonzónak a magas, tetovált, izmos férfiakat találják, de a legfontosabb számukra mégis az, hogy kiszemeltjük kedves legyen és jó humorérzékkel rendelkezzen.

Korábban Aprilnek és Ameliának is volt már párja, ám úgy mesélik, partnereik mindig féltékenykedni kezdtek a köztük lévő szoros viszony miatt. Ezért találták ki azt, hogy talán egy férfin kellene osztozniuk. Persze, ha megtalálják az erre alkalmas személyt, akkor is szükségük lesz a kettesben töltött időre, a férfival pedig külön élnék intim életüket.

Nem lenne közös a hálószobánk, a hét első felében egyikünkkel, utána a másikunkkal lenne

– szögezték le a testvérek, akik határozottan kijelentették, egymásra sosem lennének féltékenyek.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?