Belföld, Celeb / Híresség, Hírek

Elhunyt a Jóban Rosszban színésznőjének autóbalesetben megsérült kisfia

Szörnyű hírt kapott szerkesztőségünk: úgy tudjuk, a kórházban elhunyt a bő egy hete súlyos autóbalesetet szenvedett Sallai Nóra kisfia, Bende, ugyanis változott a büntetőeljárás Sallai Nóra drámai karamboljának ügyében. Míg a múlt hét folyamán érdeklődésünkre a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság közúti baleset gondatlan okozásának bűntette miatti eljárásról beszélt, ez mostanra változott, és már halált okozó baleset ügyében folyik a nyomozás.

 

 

 

  • A kórházban elhunyt gyermek miatt a büntetőeljárás megváltozott halált okozó balesetre
  • A műtétek egy részére már sor került, de Sallai Nóra állapota változatlan
  • Sallai Nórának szüksége van további operációkra és vérre

– Megkeresésére válaszolva tájékoztatom, hogy a Dabasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya – jelenleg – halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt, szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit – válaszolta lapunk megkeresésre a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztálya.

Ez pedig azt jelenti, hogy a balesetben megsérült személyek közül valaki elhunyt. Mivel a BMW-ben ülő két fiatal a korábbi közlés szerint csupán végtagsérüléseket szenvedett, és állapotuk azóta is stabil, így a másik autóban történhetett tragédia. Információink szerint a Jóban Rosszban egykori színésznője, Sallai Nóra bár válságos állapotban van, de továbbra is küzdenek az életéért, sőt még mindig tart a számára elindított irányított véradás, a halál bekövetkezte sajnos nem vonatkozhat másra, mint a színésznő ötéves kisfiára, Bendére.

A gyermekről az utolsó információ az volt, hogy még a helyszínen újra kellett éleszteni, és egészen mostanáig nem volt róla nyilvánosságra hozható adat. A lapunkhoz eljutott információk szerint azonban végül nem sikerült megmenteni a kisfiú életét. Szinte elképzelhetetlen, hogy mit él át a család, főként az édesapa, akinek amellett, hogy gyászolnia kell gyermekét, felesége életéért is aggódnia kell.

Nórit értesüléseink szerint azóta is az egyik fővárosi kórház intenzív osztályán ápolják, állapota válságos, az ütközés során ugyanis több, igen súlyos sérülést szenvedett, amelynek mértéket még az orvosok sem tudtak megállapítani. Egy biztos, műtétek sora vár rá az elkövetkező hetekben, ehhez azonban vérre van szükség. A színésznő számára első körben megfelelő mennyiségű vér érkezett, ám továbbra is szükség van az adományokra, hiszen az elkövetkező hetekben további operációkra kerülne sor.

Az egy héttel ezelőtt indult országos irányított véradás Nóriért, amelyben színész kollégái és a Játékszín is részt vett. Többek között Kakasi Dóra, Jánosi Dávid és Gazdag Tibor is adott vért a színésznőnek, többek között a Westendben és a Duna Plázában, de folyamatosan az egész országban lehet adományozni a plazmaadó pontokon jelenleg is.

– Elképesztő az az összefogás, ami Nóri gyógyulásáért jött létre. A család nem tud eléggé hálás lenni a sok szeretetért, segítségéért és támogatásért, ami ebben az elképesztően nehéz, aggodalmakkal teli időszakban éri őket – mesélte lapunknak az informátor. – Első körben érkezett elegendő vér, ám mivel Nórinak még számos operációra lesz szüksége, további adományokra is szükség lesz, ezért továbbra is várják az önkéntes véradókat.

Bár a műtétek egy részére már sor került, a színésznő állapota továbbra is változatlan.

– Sajnos még mindig nincs fejlemény Nóri állapotában, de mindenki a legjobbakban bízik. Az orvosok türelemre intik a családot – tette hozzá a forrás.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?