Érdekes

Van neked ezek közül a régi telefonok közül valamelyik? A gyűjtők akár 1300 eurót is hajlandóak fizetni némelyikért

Túrd át a fiókokat, egyes telefonoknak növekszik az értéke.

 

 

 

Tudta, hogy a régi mobiltelefonok ma is nagy értéket képviselhetnek? Egyes modellek értéke egyre nő, és egyesek hajlandóak igazán magas árat fizetni értük.

Az utóbbi években úgy tűnik, hogy egyre többen döntenek úgy, hogy régebbi mobiltelefon-modelleket vásárolnak. Ennek oka lehet a szentimentalizmus, a közösségi hálózatoktól való elszakadás igénye vagy egyszerűen a klasszikus készülékek iránti vágy.

Egyes modellek rendkívül népszerűek a gyűjtők körében, ezért mindenképpen érdemes a fiókokat ellenőrizni.

Általánosságban elmondható, hogy a legrégebbi mobiltelefon-modellek nem mindig a legértékesebbek. Az egyedi, első generációs modellek is keresettek. Bár a legtöbb ember úgy véli, hogy a jövő a legújabb technológiáé, vannak, akik a régebbi telefonmodelleket részesítik előnyben.

Ezeknek a telefonoknak megvan az az előnyük, hogy tartósabbak és tovább bírják egyetlen akkumulátortöltéssel. Abban az esetben, ha külföldi oldalakon kínálod a telefonodat, nagy esélyed van arra, hogy sokkal több pénzt keress.

A legnépszerűbb márkák közé egyértelműen a Nokia tartozik, például a 6310i, amely egy ismert aukciós oldalon akár 1300 eurót is elér. Egy modell, amelynek árát szintén magasan tartják, a Nokia 8800, főként az arany változatban.

Meg kell említenünk az ikonikus és elpusztíthatatlan Nokia 3310-et is, amelyet tökéletes állapotban 350 euróért hirdetnek. A nem használt Nokia 3510i ára 200 euró.
Az árak szokás szerint az állapottól függnek.




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?