Érdekes

Az ikrek ikreket vettek feleségül. Így néznek ki az egyszerre született gyermekeik

Egy nagy, különleges családot alkottak.

 

 

 

Briana és Brittany ikertestvérek, akik ikrekhez, Joshoz és Jeremyhez mentek feleségül. Nemrég mindkét családban babák születtek – mint kiderült, a fiúk nem úgy néznek ki, mint a hétköznapi unokatestvérek!

Briana és Brittany 35 éves testvérek, akiknek története nemrég terjedt el az interneten. Ők ketten beleszerettek egy ikerpárba, akikkel most már közös gyerekük van – az egyik lánynak tavaly januárban született meg a fia, három hónappal később pedig a másik lány is fiút szült.

A közösségi oldalakon számos részletet találhatunk ennek a szokatlan családnak az életéből. A házaspárok közös instagram-fiókra posztolják fotóikat. Vannak fotók az esküvőről és természetesen a szeretett gyermekeikről is.

A srácokról feltöltöttek egy képet a közös Instagram-oldalukra azzal a leírással:

unokatestvérek, genetikai testvérek és kvaterner ikrek.

Sok kommentelő nem értette, hogy ez hogyan is van, mire mások megmagyarázták: mivel az anyák és az apák is egypetéjű ikrek, akiknek azonos a DNS-ük, ezért ugyanaz a DNS hozta össze mindkét gyereket. Vagyis, ha DNS-tesztet végeznének el rajtuk, az eredmény szerint nem unokatestvérek lennének, mint az valójában van, hanem testvérek, hiszen anyjuk és apjuk DNS-e is megegyezik. A kvaterner ikrek, illetve a kvaterner házasság pedig azt jelenti, hogy a két pár egyben két ikerpár is. Az ilyen párok gyermekei a kvaterner ikrek, hiszen DNS-ük, mint egy ikerpáré.

Mivel a gyerekek genetikailag nagyon közel állnak egymáshoz, azt lehet mondani, hogy testvérek, nem pedig unokatestvérek. A Daily Mail szerint a médiában eddig nem jelent meg hasonló eset. A BBC-nek adott interjújában Brittany azt mondta, hogy mindössze 300 ilyen család van.

A két család egy házban él, így egy nagy házban.
Úgy érzem, mintha én lennék Jett apukája, és szerintem Josh is így érez Jax iránt“ – mondta Jeremy az Entertainment Tonightnak.




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?