Celeb / Híresség

Emlékszel még az Amerikai Pite Sörminátorára? Így néz ki napjainkban!

Talán a film készítői sem gondolták: 1999-ben mutatták be a mozik, mára már legenda az Amerikai pite. A történet négy végzős gimnazistáról szól, akik fogadalmat tesznek, a szalagavatóig elvesztik a szüzességüket. A film címét egy dalból kölcsönözték, de Jim, az egyik főhős egy emlékezetessé almás pités jelenetben is tett hozzá, hogy ne egy könnyen felejtsük el.

 

 

 

A Sörminátort alakító Chris Owen

Érdekes, hogy Kevin, Jim, Chris és Paul mellett akadt egy olyan mellékszereplő is, aki maradandóbb emléket nyújtott, mint a főszereplők többsége. Ő egy különc osztálytársuk, Chuck Sherman, azaz a Sörminátor, aki azt állította, ő bizony már nem szűz! Ha ma ránézünk az akkor erősen csúnyáka srácra, nem lenne kétségünk efelől. Előkerült az a lány, akivel állítólag együtt volt Sherman, ő pedig miután kiderül, mit terjesztenek róla, a bál nyilvánossága előtt cáfolja mindezt. Sőt, elárulja, a Sörminátor bizony gyakran bevizel zavarában.

Emlékszel még az Amerikai Pite Sörminátorára? Így néz ki napjainkban! - Chris Owen

A Sörminátort alakító Chris Owen ma is színészként dolgozik. Emellett elkezdett fotózni is, és egyre ismertebb a szakmájában. Négy éve az All the jam című filmben láthattuk utoljára, de így is több mint huszonöt filmet jegyez már karrierje során. A 43 éves színésznek azért van humora, tudja, hogy most már egy életre rajta marad a Sörminátor szerep. Így feltehetően ő is tisztában van azzal, hogy sosem játszik majd Othellot, hiszen nagy valószínűséggel végig röhögné az előadást a közönség.
forrás: filmezzunk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?