Egyéb

Hazaküldték a várandós VV Renit, aki a villában esett teherbe

Vasárnap robbant a hír, hogy VV Reni teherbe esett, miután a játék szinte egésze alatt intim kapcsolatot ápolt játékostársával, VV Gerivel. A fiatal lány várandósságát vérvizsgálat is igazolta. Ennek ellenére úgy döntött, saját felelősségre folytatja a játékot. Most azonban nézői döntés alapján mégis kiesett a játékból, miközben a nyereményalap 5 millió forinttal növekedett.

 

 

 

A játékosok a bomba hírt követően egy nappal később tartottak kiválasztást, ahol a többség úgy döntött, hogy a várandós Renit küldené párbajozni. Ám ezúttal hétfőn egy rendhagyó kiválasztás volt, ugyanis miközben a játékosok állást foglaltak a kérdésben, végül a nézőknek kellett dönteni a 22 éves lány sorsáról. A nézői döntés alapján pedig Reninek szerda este azonnali hatállyal el kellett hagynia a villát.

Nagyon sajnálom, nagyon szomorú vagyok. Geri, majd kint találkozunk. Beáldoztak engem a többiek

– mondta a lány a hír hallatán szűkszavúan. A lány távozását ide kattintva tekinthetik meg.

VV Geri lett a kiválasztott, nőtt a nyereményalap

Ezután a játékosok a leendő villagyermek apját, VV Gerit rakták veszélyzónába, ugyanis a szerdai kiválasztáson ő kapta a legtöbb jelet. A többi villalakó VV Reni kiesésével viszont jól járt, hiszen a lány kiesésével 5 millió forinttal növekedett a nyereményalap, ami immár 37 millió 650 ezer forint.


forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?