Celeb / Híresség, Érdekes, Film

Hajdú Péter megígérte Zalatnay Cininek, hogy filmet csinál az életéből: „Amit tudok, megteszek”

Hajdú Péter ígéretet tett Zalatnay Saroltának, miszerint mindent megtesz, hogy az énekesnő életéből film készüljön. Kevés olyan magyar sztár van, aki annyira közel állt a világhírnévhez, mint Cini, akit arra is felkértek, hogy Sean Connery oldalán legyen James Bond-lány. A műsorvezető szerint Cini volt a magyar Marilyn Monroe, akinek a karrierje rossz döntések miatt egy ponton meghanyatlott.

 

 

 

A Frizbi vendége ezen a héten Zalatnay Sarolta lesz, akivel Hajdú Péter hosszan beszélgetett az életpályájáról: az énekesnő kalandos élete lenyűgözte a producerként is munkálkodó Hajdú Pétert, aki a Borsnak beszélt arról, mennyire nagyra tartja Cini életművét.

– Tény, hogy Zalatnay Cini egy igazán megosztó karaktere lett a hazai sztárvilágnak, holott annak idején az egyik, ha nem a legnagyobb és legismertebb énekesnő volt. Sőt, ki lehet jelenteni, és ez a Frizbi pénteki adásában el is hangzik majd a számból, hogy ő volt a 60-as, 70-es évek szexszimbóluma. Tulajdonképpen ő volt a magyar Marilyn Monroe. Az az énekesnőnk, aki előtt kinyílt a világsztársághoz vezető kapu, de ő végül nem sétált be rajta, hiszen hazajött Angliából, ahol két éven át egyengették a nemzetközi zenei karrierjét – mondta a lapnak Hajdú Péter, aki azonnal meglátta a lehetőséget abban, hogy egy sorozat készüljön Cini életútjából, csakúgy, mint Zámbó Jimmy életéből.

Ígéretet tett

– Tény, hogy Zalatnay Cini élete filmért kiált. Hatalmas magasságokat és még nagyobb mélységeket járt be az elmúlt évtizedekben. Elmondta nekem, hogy hatalmas lehetőséget kínált neki a filmipar, amikor felkérték, hogy legyen egy James Bond-film női főszereplője Sean Connery oldalán. Hogy hol hozott rossz döntéseket, ő maga pontosan tudja. Nem volt szerencséje a szerelemben és az üzleti életben sem. De tagadhatatlan tény, hogy a honi zenei élet egyik meghatározó alakja még most is, aki képes volt többször is felállni a padlóról és még ma is kíváncsi rá a közönség. Valójában tettem neki egy ígéretet arra, hogy amit tudok, megteszek azért, hogy tényleg elkészülhessen a film, ami igazi korrajzként szolgál a 60-as évektől mostanáig  mesélte Hajdú.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?