Celeb / Híresség

„A szex nem hiányzott annyira, mint a szeretet” – mondja a most már szabálykövető Aurelio a két börtönévéről

A Való Világ egykori sztárja lecsúszott bűnöző lett, majd a végrehajtóintézetben eltöltött két év után jó útra tér – erről és a megéléseiről adott friss interjút.

 

 

 

Aurelio a Borsonline szerint a Ripostnak adott exkluzív interjút, amelyben hihetetlen őszintén mesélt mindenről, kibúvókat nem keresve a válaszadásban. Állítása szerint már jobb ember lett, és tiszteli majd a törvényt, mert nem akar visszamenni a börtönbe, ahol két évet töltött emberkereskedelemért és kábítószer-birtoklásért.

Nagyképű csávóként ment be, és teljesen új ember jött ki a rácsok mögül,

írja a magazin. Aurelio megkomolyodott, első gyermeke pedig akkor született, amikor ő rácsok mögött ült. Az apai felelősség mégis felnőttebbé tette őt odabent, és a család is egy olyan dolog számára, ami miatt a bűn útját messzire el fogja kerülni.

„Ha egy embernek elveszik mindenét, de konkrétan értsd azt, hogy mindenét, az egzisztenciáját, a szabadságát, a méltóságát, mert te bent csak egy szám vagy!

Bent csak egy MF1681 vagy, vagy jobb esetben művész úr. Bent semmid nincs, ott senkit nem érdekel ki vagy, mid van, milyen autód van. Aki egyszer bekerül és két év nagyon hosszú idő, az egy életre megtanulja mit szabad és mit nem” – nyilatkozta a bent töltött idő fájdalmáról.

Sok minden hiányzott neki a börtönben, ahol egy nap olyan, mint kint három, tehát teljesen más körülmények uralkodtak a kinti világhoz képest. Ezek közé tartozott a szex is, de mint ahogy Aurelio elmondta:

„én azt mondom, hogy a szex nem hiányzott annyira, mint a szeretet!”

Mikor hazament, teljesen máshogy látott mindent, most pedig új életét tervezi kislányával, és hálás a családjáért.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?