Celeb / Híresség

„Nincs hozzám hasonló fiatal Magyarországon” – A TV2 kőgazdag sztárja állítja, akár 10 millió forintot is megkeres naponta: kiderült, legálisan szerzi-e a vagyonát – videó

Kőgazdag Csabi nem egyszer hangoztatta már, hogy bármit megvehet magának, ráadásul magas iskolai végzettség nélkül is tökéletes az élete. Feleslegesnek tartotta, hogy egy padban ülve töltse az idejét, helyette inkább vagyonos akart lenni. Az álma valóra vált, na, de mindössze 21 évesen miből van pénze több tízmilliós luxusautókra és a fényűzésre? Most tiszta vizet öntött a pohárba.

 

 

 

Herceg Csabi a TV2 Kőgazdag fiatalok című műsorából vált ismertté, azóta pedig még jobban megugrott a népszerűsége párjával, Letíciával együtt. A tehetős fiatal arany Ferrarival, luxusterepjáróval és milliókat érő öltözetben megy az utcára, de neki ez teljesen természetes. Korábban őszintén vallotta be, érettségije sincsen, mert nem látta értelmét bejárni az iskolába, de ennek ellenére is úszik a pénzben.

Nyolc általános a végzettségem, kilencedikben kirúgtak, de amúgy is haszontalannak láttam bejárni az iskolába, nem fogok hazudni– mondta látszólag büszkén Hajdú Péter Frizbi című műsorában. A szavainak hatalmas súlya van a nagy követőtábora miatt, amivel ő is tisztában van, így kihangsúlyozta:

„A fiatalok, akik ezt most nézik, mert úgy gondolom, nagyon sok fiatalt érek el, sokaknak úgymond a példaképe vagyok – ami nekem nagyon jól esik – ezáltal nem motiválom őket arra, hogy ne tanuljanak, mert ami én vagyok, az egymillióból az egy, vagy inkább azt mondom, egymilliárdból egy. 21 éves vagyok, és így élhetek az eszemből, amit én magamnak megcsináltam. De az nagyon ritka, hogy tanulmányok nélkül történjen ez meg, és hogy enélkül legyen valaki ennyire intelligens” – utalt arra, hogy azért inkább ne az ő példáját kövessék.

Csabi nem tagadta, hogy imádja a nagy felhajtást és az ismertséggel együtt járó pozitívumokat.

„Nagyon szeretek szerepelni, magamat mutogatni, imádom ezeket a dolgokat. Szeretek híres lenni, de nem szeretem magamat dicsérni. Ha megjelenek egy aranyszínű Ferrarival, nem is nézek ki olyan rosszul, kiszállok, népszerű is vagyok, ez eléggé menő. Szerintem nincs nagyon hozzám hasonló fiatal Magyarországon” – jelentette ki nem kevés önbizalommal.

A TV2 sztárjától a Frizbi TV műsorvezetője megérdeklődte, van-e bármilyen cége, vállalkozása, amivel ennyire sokat tud keresni, illetve kíváncsian várta a választ arra, hogy mégis honnan száguldanak a milliók a bankszámlájára.

A Frizbi TV műsorvezetője őszinte rácsodálkozással fogadta Herceg Csabi válaszát arra a kérdésre, hogy van-e cége, vagy bármilyen vállalkozása, amin keresztül a regiment pénz beáramlik a bankszámlájára.

Honnan van ennyi pénze?

Nincs semmi ilyesmi. Nem kellenek ezek a dolgok nekem. Ezek mind munkával járnak. Én pedig nemszeretem ezeket a dolgokat, egyáltalán– szögezte le Csabi, mire Hajdú kérdőn nézett rá, miszerint az égből pottyan-e az ölébe a pénz.

„Bár úgy lenne, de nem… Vannak erre módszerek a mai világban. Szóval, az embernek van egy társa, vagy bármi ilyesmi, de azért mondom, hogy inkább ezt megtartanám magamnak” – jegyezte meg szűkszavúan a vagyona firtatása kapcsán. Azt azonban fontosnak tartotta tisztázni, hogy legális forrásból érkezik hozzá a pénz:

„Én mindent csinálok, amiből pénzt lehet csinálni és szabályos. Nekem sosem elég a pénz és ezt viccen kívül mondom. Ha egy nap, keresek tízmillió forintot, akkor nagyon örülök neki, de van a napból még egy óra. Miért ne kereshetnék még egy milliót?” – részletezte Csabi, aki a munkájára továbbra sem akart kitérni.

Számomra nagyon fontos, hogy minden, amit csinálok az teljesen legális legyen. Én nyugodtan akarok aludni és nem attól tartani, hogy mikor töri rám az ajtót a kommandó– emelte ki a beszélgetésben.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?