Celeb / Híresség

Rájuk sem lehet ismerni! Soha nem látott fotó került elő Gáspár Győzőről és Beáról a házassági évfordulójukon: 31 éve fogadtak örök hűséget egymásnak

Gáspár Bea és a férje, Győző szinte mindent együtt csinálnak, és nincs olyan dolog, amiben ne kérnék ki egymás véleményét. A sztárpár már több mint 30 éve él boldog házasságban, és bár voltak hullámvölgyeik, végig kitartottak egymás mellett. Be asszony egy soha nem látott fotót mutatott az esküvőjükről.

 

 

 

Gáspár Bea rendkívül fiatalon házasodott, mindössze 19 éves volt, amikor hozzáment Gáspár Győzőhöz, egy évre rá pedig megszületett a lányuk, Evelin. Állítása szerint sosem bánta meg, hogy szinte még gyerekfejjel ment férjhez, mert bár minden kapcsolatban vannak mélypontok, ők mindent túléltek. Be asszony úgy véli, az embert fiatalon a szerelem hajtja, utána pedig a hűség és az, hogy a társát sosem hagyja magára.

A TV2 sztárja korábban úgy fogalmazott, neki fontosabb volt, hogy édesanya legyen, mint hogy magát és a karrierjét építse. Közel az ötvenhez büszke arra, hogy már van két felnőtt gyereke, ráadásul a negyedik x-en túl is sikert sikerre halmoz és azzal foglalkozhat, amit szeret. Bea és Győző tegnap ünnepelték a 31. házassági évfordulójukat, melynek alkalmából az édesanya egy eddig nem látott, három évtizeddel ezelőtt készült fotót osztott meg az esküvőjükről. Szinte alig lehet rájuk ismerni.

„31 éve “hintáztat”! Since: 1993. Napra pontosan 31 éve vagyok Gáspár Győző felesége. Azóta rengeteg közös élményt szereztünk, s remélem, hogy még nagyon sok közös kalandunk lesz drága “bolondom”! Boldog házassági évfordulót nekünk!” – írta a közösségi oldalára feltöltött kép mellé.


forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?