Belföld, Celeb / Híresség

Mi történik? Galambos Lajcsi a szabadulása után mégis visszamegy a börtönbe: a könnyeivel küszködve vallott a zenész – videó

Galambos Lajos 14 hónapot töltött a börtönben, amely időszak teljesen megváltoztatta a látásmódját. Elérzékenyülve, könnyek között vallott arról, hogyan viselte a bent töltött napokat. Azt is elmesélte, miért akar visszatérni Baracskára, ahonnan csak nemrég szabadult.

 

 

 

Bár egy hete még arról szóltak a hírek, hogy Galambos Lajosnak újabb 10 hónapot kell a rácsok mögött töltenie, mert elutasították a kérelmét, a mulatós sztár a legnagyobb titokban végül mégis szabadulhatott a börtönből 6 nappal ezelőtt. Lajcsi 14 hónap után alhatott ismét az otthonában, de nem helyezték teljesen szabadlábra, egyelőre reintegrációs házi őrizetbe került, vagyis nyomkövetőt kell viselnie, illetve szigorúan megszablyák, mikor hagyhatja el a birtokát.

Az édesapát olyan váratlanul érte a szabadulása híre, hogy hirtelen fel sem tudta fogni, mi történik. Erről Hajdú Péter műsorában is őszintén vallott, a műsorvezető pedig úgy véleményezte a beszélgetést, hogy az minden eddiginél jobban megérintette őt érzelmileg.

Felhívtam a fiamat, aki nagyon-nagyon zaklatottan, de annyit mondott, hogy ő 14 hónapja ezt a hívást várta– árulta el az ország trombitása, hogyan reagált a gyermeke, amikor tudatta vele, hogy kijöhet a börtönből. Péternek azt is felvázolta, miként teltek az első napjai a rácsok mögött:

„Én azt hittem, egy másik bolygón vagyok, megijedtem az egész környezettől, attól a fajta fegyelemtől, szabályrendszertől… Mindenben megváltoztam, például abban, hogy mi a fontos az életben” – taglalta Hajdúnak, aki meg is könnyezte a vallomását.

Teljesen megváltozott az élete, szívesen visszamenne a börtönbe foglalkozásokra

Galambos Lajos nem titkolja, hogy a bent töltött időt önismeret-fejlesztő könyvek olvasásával ütötte el, és különösen jó hatással volt rá a börtönpszichológus, aki által rengeteget fejlődött lelkileg. A munkájával annyira meg volt elégedve, hogy kérvényezte a baracskai visszatérését, hogy látogatóként folytathassák a beszélgetéseket.

„Én még olyanról nem hallottam, hogy valaki vissza szeretne menni Baracskára, de én kérvényeztem, hogy erre a foglalkozásra csütörtökönként visszamehessek. Ha engedélyezik, visszamegyek a börtönbe, akár a falak közé, akár a rácsok közé, akár a beszélőre, ahol a pszichológiai foglalkozást lehet tartani” – tálalt ki a nemrég szabadult zenész.

Felidézte továbbá, miszerint éjjel közölték vele, hogy engedélyezték a reintegrációs őrizetet, és mint mondta, csak annyit tudattak vele, hogy négykor jönnek érte a hozzátartozói, addig készüljön össze.

A két fiam megérkezett természetesen pontosan 4-kor, de nem tudtam úgy felhőtlenül abban a pillanatban átölelni őket, és úgy, ahogy azt én akartam megélni, ahogy mi élünk. Amikor kimentünk a két kapun, azt mondtam, na, most álljunk félre és akkor öleltük meg hárman egymást– csuklott el az édesapa hangja.

A teljes adás 19 órakor jelenik meg a Frizbi

TV YouTube-csatornáján szerdán.
forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?