Celeb / Híresség

Pásztor Anna édeshármasozna Bochkor Gáborral és párjával

Az énekesnő erről a Bochkor című rádióműsor egyik reggeli adásában beszélt, ahol lerántotta a leplet arról is, hogy Bochkor már nem szingli.

 

 

 

Blikk írta meg, hogy Bochkor Gábor újra szerelmes, mindez pedig a Bochkor című műsor egyik reggeli adásából derült ki. A titkot végül Pásztor Anna Fonogram-díjas magyar énekesnő tárta fel a hallgatók előtt.

Az énekesnő és a műsorvezető évek óta jóbarátok, így nem meglepő, hogy Anna a Bochkor 6X egyik fellépője volt, ahol az éneklés mellett fel is köszöntötte a rádióst. Bár barátokként beszélnek magukról, az énekesnő egy édes hármast is felajánlott Bochkornak legutóbbi születésnapján, amit ma reggel a rádióban megerősített.

„Nekem még tartozol a diákéveimért, hogy téged kellett hallgatnom minden reggel egyetemre menet, és ezért az egyik lehetőség a természetben való fizetés. De mivel tiszteletben tartom a párkapcsolatod, hiszen volt is alkalmam találkozni a kedves hölggyel, ezért gondoltam nem rontanék bele, és legyen édeshármas”

– idézi a Bors Pásztor Annát, aki a mindenkit meglepő bejelentés után egy másik lehetőséget is tálalt a műsorvezetőnek.

„Vagy van a B opció, azt mondtad, hogy veszel nekem egy TV-t. Én ebben is nagyon szívesen benne vagyok, de lehet a kettő egyszerre is” – tette hozzá az énekesnő.

A rádiós nevetve azt felelte, akkor ezt most meg is beszélték, hiszen ő mindenben benne van.

„Akkor szerintem te fejezd be ezt a reggeli show-t, én addig elmegyek próbálni, és utána találkozunk”

– jelentette ki határozottan az Anna and the Barbies frontembere.

A beszélgetésből az már nem derült ki pontosan, hogy ki lehet a titokzatos hölgy, akibe beleszeretett Bochkor Gábor.

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?