Életmód, Érdekes, Film

Hogyan veszik fel az intim jeleneteket a filmekben? Az intim jelenetek koordinátora elárulja trükkjeiket

Arra a kérdésre is választ kaptunk, hogy mi lenne, ha mindkét színész készen állna arra, hogy „mindent beleadjon”.

 

 

 

Amikor a filmekben néhány intim jelenetet néztünk, sokunk fejében csak egy kérdés merült fel: „Egyébként ezek az emberek hogyan csinálják?” Azonban maguk a színészek is gyakran bevallják, hogy az egész folyamat inkább mesterkélt és kínos, mint izgalmas. Szóval, hogyan lehet félmeztelen testekről olyan közeli felvételeket készíteni, amelyek ennyi kérdést vetnek fel?

A filmek eme kulisszák mögötti  oldalát Jessica Steinrock, az intim filmes jelenetek koordinátora fedte fel, aki olyan projekteken dolgozott, mint a Fear the Walking Dead. TikTokján nemrég különböző kütyük bemutatásával magyarázta el, hogyan működik mindez. Ezek célja, hogy megvédjék a színészeket a nemkívánatos balesetektől, ugyanakkor biztosítják az egész forgatás zökkenőmentes lebonyolítását. Ezen a képen egy férfi nemi szervek számára tervezett táskát láthatunk.

Itt a koordinátor a hölgyek önhordó tangabugyiját mutatja be, amelyek a bőr különböző színárnyalataiban készülnek.

Nem hiányozhat a különböző formájú női mellbimbófedő sem.

Az intim jelenetek koordinátora videóiban a végtelenül ismétlődő kérdésre is válaszolt: Ha mindkét színésznek jó a dolog, akkor „mindent beleadhatnak“? A válasz nem. Szerinte az ilyesmi törvényellenes, és a szereplők beleegyezése nem elég. Hiszen a stáb is részese az egész folyamatnak.




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?