Belföld, Hírek

Marad a kánikula: ma 34, hamarosan pedig 39 fok is lehet!

Folytatódik a kellemes, nyári idő. Esőre nem kell számítani, a legmagasabb hőmérséklet pedig akár a 34 fokot is elérheti.

 

 

 

Kedden napos időben lesz részünk, legfeljebb kevés fátyol- és gomolyfelhő lehet az égen. Csapadék nem valószínű. A déli szél a Nyugat-Dunántúlon időnként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 29-34 fok között alakul. Késő estére 19-25 fok közé hűl le a levegő – olvasható a HungaroMet oldalán.

Szerdán napos, száraz idő várható kevés gomoly-, illetve fátyolfelhővel. Többfelé megélénkül, néhol megerősödik a déli, délnyugati szél. A hőmérsékleti csúcsértékek 30-37 fok között alakulnak, délen lesz a melegebb.

Csütörtökön alapvetően napos idő várható, amelyet időként megvastagodó fátyolfelhőzet zavarhat, s helyenként gomolyfelhők is képződnek. Csapadék nem valószínű. Sokfelé megélénkül, néhol megerősödik az északi, északkeleti szél. Hajnalban 17-23, a délutáni órákban 29,-37 fokot mérhetünk, északkeleten az alacsonyabb, délen a magasabb értékekkel.

Pénteken napos időben lesz részünk gomoly-, illetve fátyolfelhőkkel. Csapadék nem valószínű. Helyenként megélénkül a déli, délkeleti szél. A minimum-hőmérsékletek 16-23, a maximumok 32-39 fok között alakulnak, délen lesz nagyobb a hőség.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?