Celeb / Híresség

Gáspár Győző átformálta a testét, csaknem 20 kilót fogyott: „Nem akartam tovább úgy kinézni, mint egy zsírral töltött lufi” – videó

Gáspár Győző elképesztő átalakuláson ment keresztül: 118 kilóról sikerült 99 kilóra lefogynia, mindezt pedig anélkül, hogy koplalnia kellett volna. A nógrádi hős már hosszú ideje küzd a súlyával és sohasem tagadta, hogy gyomorgyűrűt ültettek be neki, ezt azonban öt éve ki kellett venni, ami után újra felszaladt rá jó pár kiló felesleg.

 

 

 

– Nem dicsekedtem ezzel, de visszahíztam, így valamit csak kellett tennem. Nem akartam tovább úgy kinézni, mint egy zsírral töltött lufi. Próbáltam egészségesen élni, de én nem tudom kínozni magam magvakkal, és a napfénnyel sem lakom jól  mondta a Tények Plusznak a valóságshow-sztár. Idén tavasszal viszont újfajta súlycsökkentőket kezdett el szedni, amiben palesztin gyógyítók által felfedezett rostok és a grönlandi moszatok vannak. Ezek hatására pedig lecsökkent az étvágya, így koplalás nélkül képes volt megszabadulni a felesleges kilóktól.

 Rengeteg ruhám van, mind csillogós, de se szilveszterkor, se karácsonykor nem tudtam kiöltözni, mert elettem az agyamat. Nem gondoltam soha, hogy felmegyek 118-ra, de sikerült. Most 99 kiló vagyok, majd 20 kilót fogytam. Ha nekem sikerült, másoknak miért ne sikerülne. Szeretnék ebből egy missziót csinálni, hogy más is képes lehet erre 50 felett is – árulta el.

– Magamnak és a családomnak akarok megfelelni, és a szervezetemnek. Ez a fogyás tiszta lap is valahol az eddig igen zűrös életemben. Úgy érzem, valahogy a lelkem is megtisztult, sikerült összeszednem magam. Nem titok, hogy fontos a külsőm is. Az enyhe kifejezés, hogy hiú vagyok. Azt gondolom, hogyha nem lennék, ki kellene találni. Viszont az biztos, hogy mindig élőben is azt adom, amit a közösségi médiában. Ha sertés voltam, annak is mutattam magam. Az nagyon nehéz időszak volt, de Bea úgy is szeretett  mesélte.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?