Celeb / Híresség

Tóth Andi kiosztott mindenkit: „Mindenkinek van egy anyja, egy apja, ha szültetek, neveljétek…”

A fiatal énekesnő csattanós választ adott kritikusainak.

 

 

 

 

Tóth Andi egyedi habitusával már jó ideje szolgáltat témát az internet népének. Az énekesnőt hol a külseje, hol a beszédstílusa, hol pedig alkohol fogyasztási szokásai miatt támadják, ám a leggyakrabb kritika ami felé érkezik, hogy nem mutat példát a fiataloknak, holott egyesek szerint ismert emberként ez lenne a dolga.

Az énekesnő most egy Instagram videóban fejtette ki véleményét erről a dologról:

„Sok megszomorodott, besavanyodott, frusztrált ember kínlódik és próbálja levezetni rajtam a saját elégedetlenségét… Azért jöttem fel ebbe az országba 15 évesen, hogy énekeljek, hogy a dalaimmal valamit adjak, ha tudok. Ebbe a munkakörbe nem tartozik a példamutatás. Mindenkinek van egy anyja, egy apja, ha szültetek, neveljétek…” – magyarázta Andi, aki ezt követően arra is kitért, hogy sokan meg vannak győződve arról, hogy követőtábora nagy részét kiskamaszok teszik ki, és sokan azzal támadják, hogy ezen korosztály személyiségfejlődésére ő negatív, illetve káros hatással van.

Az énekesnő azért, hogy cáfolja ezeket a vádakat bemutatta Instagram oldalának elérési statisztikáját, melyen tisztán látszik, hogy követői, illetve rendszeres látogatói nagy részét 20 illetve 30 év közötti emberek teszik ki (38,6 %), miközben a tizenévesek közül mindössze 4,2 % követi rendszeresen a bejegyzéseit.

 

 


 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?