Életmód

16 ember, aki valami butaságot csinált és csak nevetett rajta

Néha mindannyian hibázunk, és vannak, akik észre sem veszik őket. És míg néhány hiba nem más, mint figyelmetlenség vagy feledékenység, mások miatt a körülöttünk lévők nevetnek és kellemetlenül érzik magukat. Összeállítottunk egy képsorozatot a felhasználók történeteiből, amelyekben olyan emberekről szólnak, akik igazán kínos hibákat követtek el.

 

 

 

“Elküldtem anyukámnak ezt a képet az udvaromról, és nem vettem észre, hogy az aprócska szék, amit a macskámnak vettem, a képben van, és azt hitte, hogy ez egy terhességi bejelentés”.”
“A repülőtérre tartottam, és félúton lenéztem. Köszönöm az apák napi ajándékot, gyerekek, a papucs nagyon kényelmes.”
“Második próbálkozásom egy ruhával, második kudarc.”
“Amikor testreszabod a rendelést, az alapértelmezés szerint nincs sajt és nincs szósz. Ezt nem vettem észre, amíg haza nem értem.”
“Eljöttem a szüleim munkahelyére. Apám kollégája azt mondta, hogy sokat tud a kutyákról, és gyerekkorában állatorvos akart lenni. Észrevette, hogy a labradorunk nem fajtatiszta.”
“Csirkeszárnyat rendeltem vacsorára, és egy dobozban csak zöldséget és szószt kaptam.”


“Szóval bemegyek a mosdóba, és egy lány megállít, amikor belépek, és azt mondja: “Bocsánat, nem tudtam nem észrevenni a fülbevalódat, texasi vagy?”. Ezek a fülbevalók voltak rajtam”.”
Egy gondnok véletlenül gyomirtót permetezett műtrágya helyett egy iskola futballpályájára.
“Soha nem csináltam még ennél gondatlanabb dolgot, leéghetett volna az egész házam, amikor csak egy műanyag fedelet tettem a sonkámra, amit betettem a sütőbe.”
“A feleségem hazafelé menet elküldött a boltba cukorért, és nem vettem észre, mi történt, amíg be nem tettem a csomagtartóba. Gondoltam, megosztom a nyomorúságomat.”
“Megkértem apámat, hogy hegyezzen ki néhány ceruzát a mai vizsgámra, és ezt kaptam.”
“Apám úgy gondolta, hogy jó ötlet mindenki más előtt korán kelni és barackot szedni. Még közel sem voltak készen.”
“Meghívtam a szüleimet vacsorára, és a lehető legrosszabb pillanatban csöngettek be.”

 

 

 

 

“Rossz ötlet volt ezeket a cipőket a szárítóba tenni.”
“Apám ma segített egy új vécét felszerelni az irodájában.”
“Két napig az emberek féltek a fán lévő furcsa barna izétől, és nem nyitották ki az ablakokat. Az egyik hölgy annyira megijedt, hogy felhívta az állatvédelmet.”

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?