Életmód, Igaz történetek

70 kg-ot fogyott, hogy modell legyen. Ez az átváltozás minden nőt inspirál

70 kg-ot fogyott, hogy modell legyen. Az új alakjának köszönhetően lehetőséget kapott, hogy legmélyebb álmait is valóra váltsa. Ha megnézzük a mostani formáját, akkor nehéz elhinni, hogy valaha túlsúllyal küszködött.

 

 

 

 

Az elhízás témája évek óta sok embert érint. Kétségtelen, hogy a túlsúly egészségügyi problémák forrása. Sokaknál egész életüket végig kíséri ez az állapot. Vannak azonban olyanok, akik kezükbe vették az irányítást és kemény harcot vívnak az egészségükért.

Monalisa Moura 70 kilót dobott le. A 31 éves nőnek sikerült megváltoztatnia az alakját az étkezési szokások radikális megváltoztatásával. Emellé még azért kellett egy gyomorszűkítő műtét is.

A változások kezdete akkor jött el, amikor a nő megijedt attól, hogy mennyit főz. Ráállt a mérlegre és 139 kg-ot nyomott. Tudta, hogy ideje cselekedni. Az extra kilók a második gyermeke születése után jöttek fel rá. A végén már ízületi problémái is voltak, melyek csak súlyosbodtak volna.

“Gyermekkoromban sem voltam sovány, de a második gyermekem születése után, 2014-ben csúnyán elhíztam. Depresszióm is volt, sőt a saját életemet is eldobtam volna.”

A gyomrát 15%-ára csökkentették. Kevesebbet evett és nem nassolt. Két év alatt ledobott 71 kg-ot. A fogyás azonban nem volt könnyű a számára. Néha még a megszállottja is volt.

Jelenleg, körülbelül 68 kg. Egészségesen táplálkozik és rendszeresen edz. Azóta Brazília egyik futballklubjának “múzsájaként” keresi a kenyerét. Pompomlány. A közösségi médiában is aktív. Profilját 201.000 ember követi.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?