Celeb / Híresség

Hazudott a házasságáról Gáspár Zsolti, már elvált

Nógrádmegyer – Akár romantikus is lehetne, hogy Gáspár Zsolti 27 évnyi házasság után megújítja szerelmének, Filoménának tett esküjét, ám lapunk megtudta, a Farm VIP műsorvezetője valójában nem is házas.

 

 

 




 

Az igaz, hogy Zsolti 1994-ben megnősült, ám nem sokkal később kérvényezték a házasság felbontását, s jelenleg jogilag nem alkotnak egy párt. Bár a műsorvezető és kedvese együtt élnek és közösen nevelik a gyermekeiket, Gáspár Zsolt pedig lépten-nyomon a feleségeként beszél az asszonyról, a törvény színe előtt nem házasok, mivel maguk mentek be a bíróságra s váltak el. Így, ha idén oltár vagy anyakönyvvezető elé állnak, szó sem lehet a fogadalom megújításról: valójában újra meg kell esküdniük. De vajon miért kell ezt titkolni?

A titokra egy véletlen folytán derült fény, ugyanis Zsoltit meghallgatta a bíróság a fivére, Győzike ellen folyó adócsalási ügyben, ahol a bíró a személyi körülményeiről is nyilatkoztatta, erre érkezett az a válasz az ifjabbik Gáspár fivértől, hogy elvált, élettársi kapcsolatban él.

Minderről eddig mélyen hallgatott Zsolti, ahogyan arról is, miért vált el gyermeki édesanyjától. Nem kizárt, hogy mindennek köze van ahhoz, hogy a családja által csak Méninek hívott hölgy 2007-ben felkerült a NAV szégyenlistájára, mivel 355 millió forintos adóhiányt halmozott fel. Bár értesülésünk szerint nem kellett bíróság elé állnia, mivel az ügye elévült, lehet, hogy a jogi csatározás, s a súlyos, akár többmilliós büntetés miatt bontották fel a házasságukat.

Lapunk megkereste a műsorvezető testvérét, Gáspár Győzőt, hogy mit tud a válásról, ám meglepő választ kaptunk.

– Igen, valóban igaz, évekkel ezelőtt elváltak, de mi nem foglalkozunk az egésszel, ahogyan azzal sem, lesz-e most esküvő vagy sem – mondta szűkszavúan a showman.

Bármi is legyen a válásuk oka, Zsolti gőzerővel készül az újabb, augusztusi lagzira, ahová közel 300 vendéget hívnának meg, sztárfellépők szolgáltatnák a talpalávalót, s mint kiderült, Demcsák Zsuzsát és férjét, Krishant szeretnék tanúnak, koszorús lánynak pedig Vasvári Vivient és Nagy Noémit kérnék fel.

Megkerestük Zsoltit is, mi a valóság házasságáról és a közelmúltban hangoztatott házassági eskü megújításáról. A fiatalabbik Gáspár testvér bevallotta, tényleg nem nős, csak élettársi kapcsolatban él.

 Igen, valóban igaz, hogy korábban elváltunk, aminek az volt az oka, hogy nem értettük meg egymást. Nem láttuk a közös jövőnket, de a válás után is jóban maradtunk, majd két, külön töltött év után rájöttem, hogy ő életem szerelme – mondta lapunknak Gáspár Zsolti, aki szerint ez még közös gyermekeik születése előtt történt. – Bár tényleg mindig a feleségemként hivatkozom rá, valójában most veszem majd el.

Demcsákot szeretné tanúnak

Gáspár Zsolti gőzerővel készül az újabb, augusztusi lagzira, ahová közel 300 vendéget hívnának meg, sztárfellépők szolgáltatnák a talpalávalót, s mint kiderült, Demcsák Zsuzsát és férjét, Krishant szeretnék tanúnak, koszorúslánynak pedig Vasvári Vivient és Nagy Noémit kérnék fel.

 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?