Celeb / Híresség

Újra megházasodik Gáspár Zsolti, igazi sztárparádé lesz az esküvőn – ezt lehet tudni eddig

Nagy elhatározásra jutott Gáspár Zsolti és testvéréhez, Győzikéhez hasonlóan ő is újra elveszi feleségét.

 

 

 




 

Gáspár Zsolti a Borssal osztotta meg a nagy hírt, miszerint augusztus utolsó szombatján újra kimondja a boldogító igent feleségének, akivel már 27 éve alkotnak boldog párt. Bár kedveséről eddig igencsak keveset tudni, soha nem láthattunk róla egy fotót sem, sőt a nevét is nagy titok fedi. Zsolti azonban azt tervezi, hogy az esküvőn végre megmutatja a nagyvilágnak szerelmét.

Kétszázhetven fős lagzit tervezünk. Száznegyven tyúkból fő majd a finom húsleves, és három disznót fogunk levágni a nagy eseményre. Édesapám is nagyon készül már a családi ünnepségre

– mondta Zsolti, aki azt is elárulta, a Mátraverebély-Szentkúton megrendezett lagzin Kökény Attila, Kis Grófo és Jolly is fel fog lépni.

A tervek szerint a boldog pár a szabad ég alatt fogja újra kimondani a boldogító igent anyakönyvezető és lelkész előtt. Továbbá Zsolti arról is beszámolt, hogy nem csupán az előbb említett énekesek lesznek a sztárvendégek a bulin, mivel hivatalos lesz többek között Demcsák Zsuzsa és kedvese, akik nem csak vendégek lesznek az esküvőn.

„Már a Farm VIP reality műsor első évadában szoros barátságot kötöttem Demcsák Zsuzsával, akire már családtagként tekintek. Úgy érzem, mintha a húgom volna. Így nem is volt kérdés, hogy ő és a férje lesz a két tanú. Koszorúslánynak pedig Vasvári Vivient és Nagy Noémit kértük fel” – mesélte boldogan Zsolti.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?