Igaz történetek

Szőrös lába miatt tessékelték ki Lucát egy strandos büféből

Az öltözködésre vannak bizonyos szabályok, úgy nevezett “dresscode” egyes helyeken, azonban szőrtelenítésre vonatkozó szabályokról nem nagyon hallottunk még. Legalábbis eddig. Az esztétika relatív. Nem? Azt pontosan tudjuk, hogy a menőbb éttermeknek részletes útmutatásai vannak arról, hogy milyen legyen a vendégek öltözéke. A követelmények általában az általános esztétikát említik, de ezt mindenki máshogy értelmezi.

 

 

 

 

 

A 43 éves hölgy a nyaralása alatt szeretett volna meginni egy pohár italt az egyik helyi, strandos büfében. Azonban a személyzet egyszerűen csak kitessékelte…

“Férjemmel együtt nyaraltunk. Szándékosan egy csendes kis helyet választottunk, távol a tömegtől. Az első napok rendkívül kellemesen teltek. Végre ellazulhattunk.”

Luca elismeri, hogy nem tipikus, 21. századi nő. De a férjét ez nem zavarja. Mindketten úgy gondolják, hogy minél természetesebb valami, annál szebb.

“Szerintem jó alakú, divatos és elegáns nő vagyok. A szőrtelenítés azonban nem érdekelt soha. Mit zavar egy kis lábszőr?

Luca úgy véli, hogy lehet valaki szép és szőrös is egyszerre. Nem ez határozza meg a küllemet.

“Elmentem a férjemmel egy helyi büfébe. Semmi különös nem volt. Sima strandos halsütöde. Leültünk, hogy rendeljünk, de az egyik alkalmazott odajött és azt mondta, hogy az étteremben vannak bizonyos öltözködési szabályok. El kell hagynom a büfét. Kérdeztem, hogy a ruhámmal van baj? Azt mondta nem, hanem a látható szőrzetemmel”

A büfé szerint a szőrös test zavarja a többi vendéget.

“A fiatalember még azt is hozzátette, hogy a hozzám hasonló emberek elriasztják a többi vendéget. Szerinte itt a járvány idején felelőtlenség az ilyen baktériumtenyészet. Nagyon szégyelltem, mert sok ember volt a közelben és mindenki hallotta a szavait.”

Luca nem akarta kitenni magát további szavaknak, így sietősen távoztak. Szerinte ilyen helyzeteknek nem szabadna megtörténnie. A szőrös férfiakkal miért nincs gond?

“Miért nem érdekel senkit, hogy a férfiak szőrösek? Az miért nem baj? Nekem tetszik a szőre. “

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?