Celeb / Híresség

Szabó Zsófi volt férje máris továbblépett: új párja van

Nem is olyan régen keltett komoly meglepetést a rajongókban, hogy évekkel korábbi álomesküvője után válik Szabó Zsófi és férje. Nos, úgy tűnik, a szép tévés exférje máris túllépett az érzelmi hullámvölgyön és új párra talált.

 

 

 


Story magazin cikke szerint Szabó Zsófiék év eleji válása után úgy néz ki, Zsolt új párra lelt.

A lap azt írja, a látszólag harmonikus párkapcsolat mögött voltak a nyilvánosság elől elrejtett problémák is: többszöri megbocsájtásról és újrakezdésről szólt a házasság, amelynek hat év után lett vége. Mindennek ellenére Zsófi hisz benne, hogy volt férjével közösen tudják nevelni gyermeküket, nohaa magánéletükben már külön utakon járnak.

A válás után fél évvel a magazin szerint az a hír járja, hogy Zsófi volt férje hónapok óta együtt van egy korábbi szerelmével. Zsófi viszont csak a gyermekére, Mendelre koncentrál, nem jár szórakozni, nem igazán mozdul ki a szétköltözésük óta. A lap egy ismerősétől idéz, aki szerint a Reggeli műsorvezetőjének még sok idő kell, hogy ezt a csalódást, amelyet a házassága okozott, kiheverje.

Nem értik, mi történt

A Story magazin ellátogatott az egykori álompár volt lakhelyére is, ahol egy helybeli asszony azt mondta:

„Ó, nagyon nagy szerelem volt a mi Zsoltikánk és Zsófi között. Gyönyörű pár voltak. Errefelé mindenki ismerte őket. Mindig együtt jöttek-mentek, el sem engedték egymás kezét. a szívem szakad meg, hogy már nincsenek együtt”.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?