Életmód, Igaz történetek

Nehéz plus size nőként randizni – A férfiak csak azért írnak rá, hogy kigúnyolják

Ha regisztráltál már valaha társkereső oldalra akkor tudod, hogy jó sok békát meg kell csókolnod, mire megérkezel az igazihoz. Viszont van egy réteg, akiknek még nehezebb az ismerkedés mint az átlagnak.

 

 

 

 




 

Beth Caldwell azon hölgyek közé tartozik, akik plus size méretük miatt nem tudnak normálisan ismerkedni. Egy TikTok videóban mesélt arról, hogy milyen üzenetekkel kell szembesülnie egy ilyen nőnek az online világban.

A videó futótűzként terjedt a neten, mely már több mint 82 ezer likeot zsebelt be és eddig 549 ezren látták. Beth betekintést engedett több, mint 58 ezer követőjének abba, hogy milyen is valójában online felületen randevúzni plus size méretű emberként.

“Ha valaha is elgondolkodtál azon, hogy milyen moletten randizni, akkor ma a szerencsés napod van.” – mondja Beth.

Év elején Beth beszélgetésbe elegyedett egy Justin nevű sráccal, aki kommentelt egyik képéhez. A fiú profilján a következő bemutatkozás volt olvasható:

“Egy kicsit lázadó vagyok, mert nem nézek felnőtt filmeket. Monogám vagyok, hiszek a házasságban. A hús étel, a zöldségek viszont túlértékeltek. Az önfegyelem, a szabadság és a testmozgás olyan, mint a levegővétel.”

Kommentje pedig a következő volt: “Miért nem fogsz le? Nem nehéz”

Beth egy hosszabb levelet fogalmazott meg neki, melyben ez állt:

“Nagyon köszönöm a véleményed Justin annak ellenére, hogy senki sem kérte ki. Tudod mi könnyebb, mint a fogyás? A saját életeddel és dolgaiddal foglalkozni. Miért nem lapozol tovább és foglalkozol a belső nárcizmusoddal és a nőgyűlöleteddel engem pedig hagysz békén az aranyos, kövér testemmel?! Tényleg nem az én hibám, hogy ennyire nem szereted a kövér embereket….”

Ahelyett, hogy a férfi békén hagyta volna, ahogy kérte, egy két hetes böjtöt javasolt neki, ahol két teljes héten át nem ihat és ehet.

 

 

 




 

 

 

“Olvasd el a “Phoenix Protocolt” August Dunningtól. Ismerd meg a száraz böjtöt. Ez nem aranyos és nem egészséges. A zsír csak energiát tárol és éhezés esetén tartalékot jelent. Ne egyél vagy igyál két hétig semmit és ez csodálatos átalakulást indít el számodra.”

Beth rámutatott arra, hogy ez az úgynevezett száraz diéta egyáltalán nem lehet egészséges. Nem hagyta, hogy a negatív kommentek és megjegyzések problémát okozzanak neki.

Nem meglepő, hogy Beth videója óriási népszerűségnek örvendett a követői körében – Rajongói több száz támogató hozzászólást írtak neki:

“A boldogságod és magabiztosságod váltotta ki nála ezt.” – írta az egyik.

“Nem értem, miért éreznek a férfiak késztetést arra, hogy elmondják egy nőnek, nem vonzó számukra.”

“Azok az emberek, akik ekkora erőfeszítést tesznek azért, hogy valakit megpróbáljanak megváltoztatni, SOKKAL többet mond el a saját önbizalmáról, mint hiszi”

Beth egyébként tökéletesen elégedett a megjelenésével és a testével és nem szándékozik lefogyni. Úgy gondolja, hogy így tökéletes ahogy van.

Van olyan ismerősötök, aki járt már így?

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?