Celeb / Híresség

Bikiniben a Gáspár lányok: elképesztő fogyás – A párja, Krisztián már azt kéri Virágtól, hogy ne legyen vékonyabb

Már javában tart a strandszezon, a három grácia – Gáspár Bea és két lánya, Evelin és Virág – bikinis fotóikkal mutatták be, hogy a testkontroll fejben dől el.

 

 

 




 

Evelin szerint hazudik, aki azt mondja, nem számít a külső, bár most már sokan mondják neki, hogy átesett a ló túlsó oldalára.

A párom is azt kéri, ne fogyjak tovább, mert megárthat – nyilatkozta Virág, aki duci kislányként, tizenöt évesen kezdett el diétázni, de ma már bátran veszi a fel a tangás fürdőruhákat. Virág célja, hogy 50 kilogramm legyen. Párja, Krisztián szerint már így is túl vékony a dereka és az arca.

Evelin viszont már ott tart, hogy a közösségi oldalain nagyon sokan kérnek tanácsot, hogy miképpen tartsák kordában a testsúlyukat. Szerinte nincs titok: ő például kétszer edz személyi edzővel és kitart az elhatározása mellett.

Bea asszony szerint a középkorúak számára is egyszerű a recept. Mint mondta, gyomorszűkítő műtétje után amúgy se tud többet enni egy-két falatnál, ám úgy jóval könnyebb, hogy az egész család egyszerre váltott életmódot. – Egészségesebben főzök, igy nem kell halálra koplalni magunkat – mondta a Story magazinban az asszony.

Fürdöruhás címlapra mondott igent Gáspár Bea és két lánya, Evelin és Virág
Fürdőruhás címlapra mondott igent Gáspár Bea és két lánya, Evelin és Virág

 

 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu

kép: nlc.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?