Celeb / Híresség

Úton a világhírnév felé – Pumped Gabo Amerikában tűnik fel a tévéképernyőkön: ebben a műsorban szerepel

A magyar és lengyel közönség után az észak-amerikai nézők is találkozhatnak Pumped Gabóval, miután augusztusban elindul a The Challenge című műsor 37. évada az amerikai MTV-n. A műsor Magyarországon is látható lesz, továbbá az MTV nemzetközi hálózata is számtalan országban átveszi.

 

 




 

The Challenge: Spies, Lies and Allies címmel indul augusztus 9-én este 8 órakor a tengerentúlon óriási népszerűségnek örvendő sorozat 37. évada, amely ezúttal 34 szereplőt vonultat fel. A versenyzőkből 17-en nemzetközi háttérrel rendelkeznek, köztük Gabo is, aki Magyarországot képviseli majd a műsorban.

A The Challenge az amerikai MTV egyik legnépszerűbb műsora évek óta, a teljesítményalapú valóságshow-ban veteránok és kezdők versenyeznek egymással fizikailag és mentálisan is megerőltető feladatokban. A műsor elsősorban a feladatokra koncentrál, de a szereplők magánélete és egymás közötti interakciójuk, veszekedéseik vagy éppen flörtöléseik is láthatóak.

 

Pumped Gabo augusztustól az amerikai MTV főműsoridőjében / Fotó: Gál András // NuHeadz Talent Management

A műsor új évadát Horvátországban forgatták és Gabónak többek között olyan reality-sztárokkal kell megharcolnia epizódról epizódra a továbbjutásért, akik korábban a Big Borhter, a Survivor, a Love Island vagy a Too Hot to Handle nemzetközi verzióban gyűjtöttek tapasztalatok a kamerák előtt.

A The Challenge 37. évada Magyarországon is látható lesz, Gabo saját magát szinkronizálja majd a sorozat itthoni verziójában. Arra, hogy a magyar versenyző meddig jut a kőkemény feladatokkal teli műsorban, nemsokára fény derül…

 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?