Celeb / Híresség

„Megbocsátottam neki” – LL. Junior nem szeretné, hogy vádat emeljenek Hopp Csilla ellen

Petíciót nyújtanak be Hopp Csilláért, hogy ne emeljenek vádat ellene.

 

 

 




 

Ahogy a Blikk is megírta, befejezte a rendőrség a nyomozást LL. Junior és Hopp Csilla kisfia halálának ügyében. A tragédia még 2019 augusztusában történt Zuglóban, ahol az akkor 3 éves Dávidkát egy autós elgázolta, s a kisfiú a helyszínen életét vesztette. A rendőrség vádemelési javaslattal adta át az ügyészségnek a nyomozási iratokat, amelyek alapján Hopp Csillát gondatlan emberöléssel vádolhatják meg.

Petíciót indítanak annak reményében, hogy nem emelnek vádat Csilla ellen, aki 1-5 évig terjedő szabadságvesztést is kaphat. Ezért nem csak az édesanya ügyvédje kezdte megtenni a megfelelő lépéseket, hanem az Árva Szülők Alapítványa is.

Borsnak írásban nyilatkozott az alapítvány képviselője:

„Az alapítványi csoportunk kiáll Csilláért! Petíciót írunk az ügyvédi beadványhoz, amelyben elmondjuk, hogy a véletlenszerű halál okozója nem az anya, ő csak a tragédia végtelen elszenvedője. A beadványunkat mindannyian aláírjuk és kiállunk mellette! Tudjuk, hogy ettől a gyermek nem támad fel és a szülőknek is nehéz cipelni ezt a súlyos terhet. Az első perctől segítjük Csilla felépülését, de sajnos nagyon súlyos emlékekkel kell megbírkóznia annak, aki végignézi gyermeke halálát. A fájdalma végtelen kínszenvedés!”

Csilla az ügyben nem szeretett volna nyilatkozni, ezért ügyvédje, dr. Horváth Gábor elmondta, hogy a petíció a jogi megítélést illetően nem hoz áttörést, viszont számukra mégis segítség lehet.

„A közvélemény szimpátiája is sokat számít. Emellett úgy tudom, hogy az alapítvány jogi tapasztalatokkal és precedens értékű ügyekkel is rendelkezik, emiatt támogató jellegűnek értékelem a kezdeményezést” – mondta dr. Horváth Gábor.

LL. Junior is megszólalt az ügy kapcsán, aki hasonlóképpen vélekedik. Elmondta, hogy számára is az a legjobb, ha közös felügyelettel tudják tovább nevelni gyermeküket. Nagyon szeretné, ha Lacikát az édesanyja és az édesapja részéről is szeretet venné körül, így nőne fel. Junior hozzátette: nem vádolja Csillát, a lelkiismerete jelenleg is éppen eléggé bántja őt.

Junor az is elmondta, hogy számára és Lacikának is nagyon rossz lenne, ha Csillát meghurcolnák.

„Megbocsátottam neki, bennem nincs harag, támogatom azt, hogy ne ítéljék el, én is aláírom az Árva Szülők által indított petíciót” – jelentette ki az énekes.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?