Belföld, Celeb / Híresség, Hírek

Szijjártó Péter és Rúzsa Magdi közös képen – De vajon mit csináltak együtt?

Szijjártó Péter egyik celeb után a másikkal fotózkodik: Nemrégiben Majkával készült közös képét tette közzé a közösségi oldalán, aztán Kis Grófóval pózolt, Dzsudzsák Balázs focistával már több ízben készült közös szelfije, ezúttal pedig Rúzsa Magdi koncertjén járt, ahol persze az énekesnővel is lőtt egy közös képet.

 

 

 

 


Amint arról a Blikk is beszámolt Majka még áprilisban kereste fel Szijjártó Pétert, aki elmondta a miniszternek a meglátásait a hazai zenei ipar elmúlt évéről, és javaslatokat tett arra, hogy szerinte hogyan lehetne segíteni az iparágon. A találkozóról készült közös kép bejárta a netes felületeket, mind Majka, mind pedig a külügyminszter megosztotta azt a közösségi médiában.

Nem telt el sok idő s Szijjártó Péter újabb celeb oldalán tűnt fel, úgy egy hónappal ezelőtt Kis Grofóval készült szelfijét tette közzé az oldalán. No roxa áj, Grófo a király! Végre újra együtt” – írta akkor a bejegyzéséhez Szijjártó Péter.

Dzsudzsák Balázs focistával pedig már több ízben készült közös fotója, legutóbb június elején, Szusza Ferenc Stadionban fényképezték le őket beszélgetés közben.

 

A külügyminiszter ezúttal pedig Rúzsa Magdival készített közös fotót, ugyanis ellátogatott az énekesnő koncertjére. A felvételt Szijjártó Péter is büszkén osztotta meg a Facebook oldalán, a kép pedig Magdi oldalán is feltűnt. „Szuper este volt, jó újra Veletek!” – írta posztjában Szijjártó Péter.

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?