Életmód, Érdekes

Olyan extrém ruhát vett fel esküvőjére, hogy esélyt sem adott a vőlegénynek, hogy visszautasítsa

A világ bizonyos tájain különböző színű és fazonú ruhadarabokban mondják ki a nők a boldogító igent. Míg a nyugati országokban leginkább az arák fehér ruhában vonulnak az oltár elé (Köszönjük Viktória királynő), addig a keleti országrészekben a pirosat részesítik előnyben. Ilyen például Kína és India. Peruban például a fehér ruhát sok-sok színes virág díszíti, amik általában a szoknya alján helyezkednek el. A mai modern felfogású nők viszont már megtörték a hagyományokat és nemcsak a fehértől eltérő színű menyasszonyi ruhákat részesítik előnyben, hanem az extrémebb fazonokat is.

 

 

 

 

 




 

MC Rielle a brazil származású énekes, blogger és modell szintén szakított a hagyományokkal, mivel igencsak extrém ruhában mondta ki a boldogító igent. Sokan már-már sokat mutatónak vallották és egyáltalán nem támogatták, hogy mások is hasonlóban álljanak oltár elé.

A közösségi média sztárja, szerette volna felejthetetlenné tenni az esküvőjét. Ruháját TikTok oldalán mutatta meg a nagyérdemű közönségnek. A blogger egy fehér színű, de teljesen áttetsző csipke ruhában jelent meg a kamera előtt, ami alatt csak egy nagyon kihívó fehérnemű volt. Ezzel az öltözékkel gyakorlatilag az egész násznép és internet figyelmét magára irányította.

 

 

 

 


 

 

A szettet kiegészítette egy fátyollal, ami középhosszú volt, így nem takarta el a lényeget, valamint egy tűzpiros magassarkú platformos cipővel. A modell csak úgy sugárzott a kamera előtt ebből is gondoljuk, hogy őt egyáltalán nem hozta zavarba, hogy ruhája szinte mindent megmutat belőle.

“Május a menyasszonyok hónapja, tetszett a ruhám?” – tette fel a kérdést.

Videóját több, mint 42 ezren tekintették meg, 2613-an kedvelték és 60-an kommenteltek hozzá. Persze mint minden celeb ő is kapott hideget-meleget, viszont többen voltak, akik pozitívan álltak hozzá stílusához.

  • “A legszebb menyasszony” – írta az egyik.
  • “Csodálatos és tökéletes” – írta egy másik.
  • “Kíváncsi vagyok mit mondott a pap az oltár előtt, mikor meglátott.”
  • “Nagyon tetszik a ruhád, csinálj még ilyen videókat.”

 

@mcrielle

Maio o mês das Noivas, gostaram do meu vestido? #fy #foryou #foryoupage #virall #noiva #vestidodenoiva #maio #tv

♬ Vestido de Noiva – O Verbo Se Fez Som

Riell elmondta, hogy nem akart hagyományos esküvői ruhát viselni, ezért esett a választása erre a merész darabra. Nem lát semmi rosszat abban, ha megmutatja milyen formás.

Te mit gondolsz? Szerinted túlzás?

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?