Életmód

Az emberek azt hiszik tökéletes élete van csak mert szép – “Sokkal magányosabb vagyok, mint gondolják”

Ha valaki meglátja Kayla TikTok oldalát senki sem hinné, hogy egy nagyon magányos leányzó. Elsöprő szépsége révén azt hinné az ember, hogy mindene megvan, tele van vidámsággal, barátokkal, rajongókkal és udvarlókkal. Kayla őszintén vallott arról, hogy élete korántsem olyan tökéletes, mint sokan hiszik.

 

 

 

Kayla TikTok oldalát több, mint 81 ezren követik és 1,5 millióan lájkolják. Videóit és mindennapjait több ezren nézik és követik. Egyik videójában mesélt arról, hogy olyan dolgokat szeretne, amit minden normális ember.

“Mindenkinek vannak bizonytalanságai és olyan dolgai, amelyekről nem beszél.”


Most, nyitottan beszélt arról, amiről eddig mélyen hallgatott. Az egyik ilyen, hogy csak egyetlen barátnője van és ideje 99%-át magányosan tölti.

A másik probléma, és amivel napi szinten szembe kell néznie az alacsony libidója. Előfordulnak olyan időszakok, mikor egyáltalán nem akar senkivel együtt lenni.

A videóban arról is beszélt, hogy testképzavartól szenved, amit az orvosai szerint mentális eredetű. Kayla túlságosan sokat nézi magát a tükörben, és valahogy sosincs megelégedve magával, pedig valójában igenis szemrevaló nő.

Videója alá többen is kommenteltek, az egyik például ezt írta:

“Rendben, tehát nem csak én vagyok alacsony libidóval ??!! Erről többet kellene beszélni”

“Úristen, Ugyanazt az életet éljük.” – fogalmazott egy másik.

“Nyugi, teljesen normális vagy.” – nyugtatta meg egy harmadik felhasználó.

A kommentekből az derül ki, hogy Kayla igenis nagy rajongótáborral rendelkezik és bizony sokan csodálják őt.

Kayla megköszönte a rajongóinak és követőinek, hogy normálisnak állították őt be, és hogy támogatják még akkor is, mikor ő maga alatt van. A kedves szavaktól sokkal jobban érezte magát.

“Ez a legjobb érzés a világon. Most már tudom, hogy nem vagyok egyedül! Köszönöm!

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?