Celeb / Híresség

Nem úszta meg: megfizetett a nádas felgyújtásáért Gáspár Zsolti

Nógrádmegyer – Lezárta a katasztrófavédelem az ügyet, pénzbírsággal megúszta Zsolti.

 

 

 

 


Lezárult az eljárás Gáspár Zsolti ellen! Negyvenezer forintos büntetést kapott a műsorvezető, amiért még márciusban felgyújtotta a házuk melletti nádast. Az eset nagy port kavart, ugyanis az égő nád közvetlenül testvére, Győzőék háza mellett volt, ráadásul az erős szél miatt a család félt, hogy a lángok átterjednek a házukra is.

A helyszínre kivonultak a tűzoltók, később pedig a katasztrófavédelem vizsgálta az esetet, amelyet nemrég le is zártak.

– Hibásnak találtak abban, hogy szeles időben végeztem tisztasági gyújtást. Szerintem nem volt akkora a szél, de elfogadom a hatóság döntését – mondta Zsolti.

– Megküldték a határozatot, negyvenezer forintos büntetést kaptam. A feleségem szaladt is befizetni, nehogy ebből legyen baj.

Így lángolt a nád mindössze pár méterre Győzike házától  / Fotó:  GREBB
Így lángolt a nád mindössze pár méterre Győzike házától / Fotó: GREBB

A Gáspár fivérek durván egymásnak estek az eset után, s míg Győző és családja Zsoltit okolta a felelőtlen tettéért, addig a Farm VIP Zsolti gazdája szerint nem történt semmi rossz, s elmondása szerint bátyja csak felfújta az ügyet.

– Igazság szerint úgy gondolom, hogy nem hibáztam, de sajnálom, ami történt. Nem akartam senkit megijeszteni vagy kárt okozni, és nem is lett belőle baj. Elfogadtam a hatóság határozatát, és innentől kezdve mindig előre bejelentem majd a családomnak és az illetékes szervnek is, mielőtt meggyújtom a nádat – folytatta Zsolti, aki egyelőre új módszerhez folyamodott.

 

 

 

– Most kaszával tartom rendben, én vágom az egész területet, ahogy már évtizedek óta, hogy a gyerekeim ne legyenek betegek, ugyanis allergiásak rá. Szerintem ennek az egésznek a végére pontot lehet tenni, rendezem a területet, ezzel óvom meg a saját és Győző gyerekeinek egészségét – zárta rövidre Zsolti.

Zsolti most inkább kaszálja a nádat
Zsolti most inkább kaszálja a nádat

A Blikk megkereste Győzikét is, aki korábban szinte sokkot kapott, mikor a kamerafelvételen meglátta, hogy az öccse áll a tűzgyújtás mögött.

– Minket ez már nem érdekel, nem foglalkozunk vele – mondta szűkszavúan a showman.

 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?