Életmód, Érdekes

Lányukat elismerték a világ legszebb kislányának – Egyszerűen nem tudod róla levenni a szemed

A mai modern emberek már nem foglalkoznak azzal, hogy egy párkapcsolaton belül azonos nemzetiségűek, esetleg bőrszínűek legyenek. Mivel a szerelem nem rassz alapján talál rá az emberre, így csak hagyni kell, hogy az érzelmek szárnyra kapjanak. Előfordulhat, hogy egy kínai származású férfi beleszeret egy afrikai nőbe, de az sem kizárt, hogy egy európai férfi járjon így egy brazil nővel. Akárhogy is a szerelem csodálatos és mindenkinek meg kell tapasztalnia.

 

 

 

Akadnak a világon azonban olyan párok, akik szó szerint úgy néznek ki együtt, mintha Isten is egymásnak teremtette volna őket. Nemcsak belső értékeik harmonizálnak, hanem a megjelenésük is. Sokan a világ legszebb párjának Brad Pittet és Angelina Joliet tartották, ám rajtuk kívül vannak még, akik hasonló titulust birtokolnak csak épp nem Hollywoodban élnek, hanem valahol egészen máshol.

Mai cikkünkben egy olyan párról fogunk mesélni, akik valóban elbűvölően néznek ki. A szibériai származású modell, Kseniya Belousova és a nigériai származású egykori futballista Ugo Ukah már jó pár éve alkotnak egy párt és 2019. augusztus 31-én hivatalosan is összekötötték életüket. Persze szerelmük gyümölcse, Vivienne már korábban meglátta a napvilágot, ám a pár úgy érezte itt az ideje a házasságnak.



A kislány 2014. november 6-án látta meg a napvilágit és azóta szépségével és egyediségével bearanyozta szülei mindennapjait. Vivienne annyira szép, hogy a világ legszebb kislányának titulálták. Ezt az érdemet korábban a francia modell, Thylane Blondeau illetve az orosz Anastasia Knyazeva is birtokolta. Úgy tűnik most Viviennen a sor, hogy eme címet birtokolja.

Annyit kell tudni Vivienneről, hogy édesanyja és édesapja jó génjeit örökölte. Minden ami gyönyörű és lélegzetelállító bennük, azt a kislány is megkapta. Anyja hófehér, apja pedig csokoládébarna bőrszínnel rendelkezik, Vivienne pedig ennek a kettőnek a keveréke, vagyis egy csodás tejeskávéhoz hasonló. Igéző szemeit édesapjától örökölte, mellyel ha rád néz, biztos, hogy elveszel a tekintetében. Szépsége annyira páratlan, hogy szinte alig tudjuk levenni róla a szemünket.

A családi képekből kiderült, hogy nem is olyan régen kistestvére született, aki a Naomi nevet kapta. Úgy érezzük a család nem is lehetne ennél boldogabb.

Hoztunk ég pár képet az elképesztően szép családról:

Vivienne már most olyan tehetségesen modellkedik, mint anyukája.

Egy boldog család, még Naomi nélkül

Egyszerűen tökéletesek.

 

 

 

Valószínű anyukája tanította meg neki, hogyan álljon a kamera előtt.

Boldog babavárás

Már most gondoskodó nővér. Elő a zsepikkel:

Mikor még Vivienne pinduri volt

Ti mit gondoltok?

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?