Életmód

50 milliót költött, hogy neki legyenek a legnagyobb ajkai a világon – Szerinted megérte?

Megszámlálni sem tudnánk, hogy hány “élő-Barbie” mászkál a világban. A népszerű játékbaba több nőt is inspirált abban, hogy kés alá feküdjön és vagyonokért megműttesse magát. Most megint hoztunk nektek valakit, aki nem bírt magával. 🙂

 

 

 

A 23 éves bolgár lány úgy döntött, hogy neki lesz a legnagyobb szája a világon. Már most is szép teljesítmény, amit elért és ezt csak tovább szeretné növelni.

Az orvosoknak elméletileg el kellene utasítaniuk a beteget egy olyan eljárástól, ami károsíthatja őt. Indokolt esetben még időpontot is intéz egy pszichiáterhez is. Vannak azonban olyan emberek, akiknél nyugodtan kijelenthetjük, hogy senki és semmi nem akadályozhatja meg őket abban, hogy drasztikusan átalakítsák a megjelenésüket. Még akkor is, ha az már túllép a józan ész határán és veszélyes az egészségére és az életére.

Bár a bolgár Andrea Ivanova még csak 23 éves, az ő esetében már kár minden szóért. A lány már számtalan plasztikai műtéten esett át. Méltán érdemelte ki az “élő-Barbie” nevet.



2018 óta látogatja rendszeresen a plasztikai sebészeket. Egy vagyont hagyott már a klinikákon. Egyes becslések szerint körülbelül 50 millió forintot, de neki ez nem elég. További kezeléseket szeretne. Andrea büszke a szájára.

Korábbi fotóit elnézve nehéz ráismerni. A nő a felismerhetetlenségig megváltozott.

Bár a rengeteg beavatkozás cseppet sem veszélytelen, a rajongók örülnek Andrea szájának. Vagyis ezt mondja a bolgár lány, aki szerint a rajongók bókjai ösztönzik a folytatásra. A kritikák egy cseppet sem érdeklik.

A 23 éves lány büszkén állítja, hogy övé a legnagyobb száj a világon. Ez persze nem a természet érdeme, hanem a hialuronsavé. 25 feltöltésen esett át. A szája egyenesen félelmetes. Nem csak esztétikailag problémás a dolog, hanem akkora ajkai vannak, hogy eltakarja a száját. Így az orron át történő légzés már nehézkes.

Az étkezés és egyéb hétköznapi tevékenységek elvégzése is nagyon nehézkes a számára, de ez egyáltalán nem riasztja el őt a további műtétektől.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?