Celeb / Híresség

Új életet kezd külföldön ÉNB Alexa – ezt csinálja most

Farkas Alexa – vagy ahogy régebbről rajongói ismerik, Koholák Alexa – egy időre eltűnt követői szeme elől, azonban most olyan hírrel jelentkezett, ami sokakat ledöbbentett.

 

 

 

 


Az Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárja nagy bejelentést tett: megvalósítja gyermekkori álmát, méghozzá külföldön. Farkas Alexa Instargam-oldalán hosszú kihagyás után adott hírt magáról. Kiderült, hogy maga mögött hagyta eddigi életét, és egy teljesen más területen próbálja ki magát. Az elmúlt másfél évben egyértelműen látszott, hogy folyamatosan keresi önmagát, a családjának sem engedett beleszólást az életébe.

 

LEMEZLOVAS LETT

Alexa számára már nyolcévesen teljesen egyértelmű volt, hogy felnőttként zenével szeretne foglalkozni, azonban az élet mostanáig más irányba sodorta. Az utóbbi hónapokban rádöbbent, hogy a zene az ő útja, ezért hamarosan techno Dj-ként léphet a közönség elé, külhonban.

– Hihetetlen termékeny időszakon vagyok túl. Rengeteg drámával és boldogsággal. Egy teljesen új Alexa jön vissza, aki annak az álomnak él, amit 8 évesen megálmodott. (…) Remélem, példát mutatok ezzel, mert új dologba kezdeni, új országban, új élettel nagyon nehéz, de nem lehetetlen. (…) Szóval hamarosan hivatalosan is techno Dj leszek. Itthon az ablakok remegnek minden nap a 128-as és 130-as bpm-től, az én szívem meg csak duzzad az örömtől – írta posztjában.

Tegyük hozzá: Alexának nem ez lenne az első kirándulása a zene világába, még ÉNB Alexaként két dalt/klipet is megjelentetett, a másodikból volt is egy kisebb szemöldök-felvonás, mert igencsak hasolított egy korábbi Lola-videóhoz.

 

 

 

 

 

forrás: borsonline.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?