Belföld, Hírek

Német–magyar: megkaptuk a bírót, akit egy életre megutáltak a magyar szurkolók az előző Eb-n – Botrány volt a kamutizenegyes miatt

Ezen a az Európa-bajnokságon sincs szerencsénk a bíróküldéssel. A szerda esti, Németország–Magyarország Eb-meccsre megkaptuk azt az orosz Szergej Karaszjovot, akire jól emlékezhetünk az öt évvel ezelőtti Eb-ről.

 

 

 


2016-ban Karaszjov vezette a Magyarország–Izland Eb-meccset is. A 40. percben egy szöglet után Király Gábor jött ki kapujából, de kiejtette a labdát, majd utána kapott. Az egyik izlandi pedig egész egyszerűen átesett rajta. Ezt látta szabálytannak az orosz, aki aztán megadta a 11-est, amit Sigurdsson be is rúgott.

Nem Karaszjovon múlt, hogy 88. percben aztán Saevarsson öngóljával a magyar csapat egyenlíteni tudott, majd végül csoportelsőként jutott tovább. Az orosz bíró azon az Eb-n, a Románia–Svájc találkozón a románoknak adott ajándék tizenegyest.

A mostani Európa-bajnokságon az Olaszország–Svájc játékvezetője volt. Talán egy pozitívumot sikerült találni. Ő vezette március 31-én a Németország–Észak-Macedónia vb-selejtezőt is, amelyen a vendégek óriási meglepetésre 2-1-re nyertek. Ezt az eredményt szerdán is elfogadnánk.

Karaszjovról, ahogy lenni szokott, mémek sokasága lepte el az internetet.

 

 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?