Életmód

Imádja 60 éves barátnője ráncait a 23 éves férfi, akit a 37 év korkülönbség egyáltalán nem zavar

A 37 éves korkülönbség ellenére Quran és párja Cheryl nagyon boldogok együtt, és TikTok videóikban is büszkén vállalják kapcsolatukat, ennek köszönhetően pedig több százezres rajongótábort is kialakítottak maguknak.

 

 

 

A 23 éves Qurann és a 60 éves Cheryl még csak pár hónapja alkotnak egy párt, de már most hihetetlen népszerűségnek örvendenek a TikTok-on, ahol százezrek nézik végig, ahogy R&B dalokra táncolnak, vagy éppen közösen rappelnek és csókolóznak.

Noha váltig állítják, hogy szerelmük valódi, sokan kételkednek a kapcsolatukban és egyesek egyenesen undorítónak, mások pedig szimpla marketingfogásnak gondolják a románcukat.

 

@ttvleolove_3

I don’t think you know 😢 I’ll go to war for you my queen I want to show you the world @therealoliver6060 I’m a simp ##TubiTaughtMe ##couplegoals❤️ ##gf

♬ original sound – sam

A gyűlölködő megjegyzések ellenére azonban azt mondják, a családjuk támogatja őket, még Cheryl gyerekei is, akik idősebbek Qurannnál.

 

@ttvleolove_3

We happy @oliver6060 ##ColorCustomizer ##MACscaraface ##argue ##plies ##youwannaargue ##fup ##fy ##4u ##fypツ ##gf ##vibes ##nooo ##lookatyou ##couplegoals ##lover ##b

♬ original sound – Gloria Angelou

A páros tehát úgy néz ki tényleg boldog, és eszük ágában sincs leállni a sokak szerint megbotránkoztató tartalomgyártással, ugyanis Quaran profilja – ahová a közös videóik felkerülnek – egyre népszerűbb: jelenleg 520 ezren követik a 23 éves srácot.
 

@ttvleolove_3

We had fun making this @oliver6060 ##ColorCustomizer ##drunk ##shegoinghamonmy ##ripthat ##imgettingriptonight ##NightDoneRight ##WhatWouldPopTartsDo ##fypシ

♬ original sound – Markus Smith

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?