Celeb / Híresség, Életmód, Érdekes

10 ember, aki elég szerencsés volt ahhoz, hogy összeházasodjon celeb szerelmével

Azt gondolhatnád, hogy a hírességek csak más hírességekkel randiznak, és a legtöbbször igazad is lenne, de vannak olyan ritka és különleges esetek, amikor a hírességek átlagos emberekbe szeretnek bele. Az olyan sztárok, mint Conan O’Brien, aki meglátta a feleségét a műsora közönségében, vagy Steve Harvey, aki nyilvánosan kijelentette, hogy feleségül veszi az egyik vendégét a stand-up comedy show-jában, miután meglátta őt, bizonyítják, hogy milyen váratlan is lehet a szerelem. 10 ilyen esetet szeretnénk megmutatni, amiről talán nem is tudtál, bizonyítva, hogy a szerelem mindenki számára egyforma.

 

 

 

1. Elvis Presley és Priscilla Presley

Elvis 1959-ben találkozott először Priscillával egy partin, miközben az amerikai hadseregben szolgált, és végül 1967-ben házasodtak össze. Priscilla rajongott a zenéjéért, és imádta a “Blue Suede Shoes”-t, de azt állította, hogy nem volt olyan őrült fanatikus, mint a többi rajongó. Körülbelül 6 évet töltöttek együtt, mielőtt elváltak, de a kapcsolatuk úgy ért véget, hogy jó viszonyban voltak.

2. Steve és Marjorie Harvey

Steve Harvey először egy memphisi komédiaklubban találkozott feleségével, Marjorie-vel. Elmondása szerint elkésett az előadásról, így amikor bement és kereste a helyét, Steve megállította a műsort és megbámulta őt. A nő azt hitte, hogy azért hallgat, mert viccelődni akar vele, és a műsor részévé akarja tenni, hiszen néhány komikus ezt teszi a rajongókkal, de Harvey csak annyit mondott: “Ó, bocsánat, nem tudom, ki ez, de feleségül fogom venni!”.

3. Meryl Streep és Don Gummer

Meryl Streep és Don Gummer 1978-ban ismerkedtek meg, amikor a férfi kölcsönadta neki a lakását, miközben a színésznő előző partnerét, John Cazale-t gyászolta. Meryl bevallotta, hogy még mindig nem tette túl magát exférje halálán, de tovább kellett élnie, és Don megmutatta neki, hogyan kell ezt megtennie.


4. Kelsey Grammer és Kayte Walsh

Kelsey Grammer egy Los Angelesből Londonba tartó repülőn ismerkedett meg mostani feleségével, Kayte Walsh-hal. Kayte légiutas-kísérőként dolgozott. Kelsey szerint nagyon romantikus volt a megismerkedésük módja.

5. Nick és Vanessa Lachey

Nick Lachey akkor ismerkedett meg Vanessával, amikor a Total Request Live című műsor házigazdája volt, ahol Nick a 98 Degrees nevű fiúbanda tagjaként gyakran szerepelt. Egy idő után Vanessa szerepelt Nick “What’s Left of Me” című klipjében, és elmondása szerint ekkor kezdődött a románc.

6. Kevin Jonas és Danielle Deleasa

Kevin Jonas akkor ismerkedett meg Danielle Deleasával, amikor mindketten a Bahamákon nyaraltak 2007-ben. Danielle fodrászként dolgozott, és bevallotta, hogy akkoriban még nem tudta, kik a Jonas Brothers. Valójában Kevin volt az, aki üldözőbe vette őt, miután észrevette, hogy virággal a hajában sétál a parton.

7. Tina Fey és Jeff Richmond

Jeff Richmond 1993-ban zongoristaként kapott munkát a chicagói Del Close’s ImprovOlympic színházban, ahol rengeteg művész kezdte pályafutását. Ott ismerkedett meg Tina Fey-vel. Emlékszik, hogy ő csak a srác volt, aki a zongoránál ült és nézte, ahogy az emberek meghallgatásra járnak, és Tina Fey a legjobbak között volt.

 

 

 

8. Matthew Lewis és Angela Jones

Matthew Lewis a mostani feleségével, Angela Jones-szal a Harry Potter varázslóvilágának egyik rendezvényén ismerkedett meg, ahol a nő rendezvényszervezőként dolgozott. Elmondása szerint az egész élete a feje tetejére állt, amikor találkozott Matthew-val, és ő sosem hitt a lelki társakban, amíg nem találkoztak.

9. Liza Powel és Conan O’Brien

Conan O’Brien akkor ismerkedett meg feleségével, Liza Powellel, amikor az a talkshowjának egyik nézője volt. Összenézett vele, és azonnal beleszeretett. 2002-ben házasodtak össze, és azóta is együtt vannak.

10. Ringo Starr és Maureen Cox

Maureen fodrász volt, aki a Cavern nevű klubban ismerkedett meg élete szerelmével. Ott játszott egy együttes, a Beatles, és Maureen belezúgott a dobosukba, Ringo Starrba. Autogramot kért tőle, ami felkeltette a férfi figyelmét, így 3 héttel később táncra hívta. A pár 1965-ben összeházasodott, és egy közös gyermekük született.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?