Belföld, Sport

Kövesse online a Magyarország–Portugália Eb-meccset (ONLINE KÖZVETÍTÉS)

Magyarország először rendez ilyen fontosságú labdarúgó-tornát, és a magyar válogatott eljutott idáig. Az Európa-bajnokság F csoportjának nyitómeccsén Portugália, a címvédő az ellenfél. Öt évvel ezelőtt, amikor a portugálok bajnokok lettek, 3-3-as döntetlent játszottunk a csoportkörben. Az ellenfél sokkal erősebb lett azóta, reméljük, hogy a magyar csapat is. Teltház előtt várjuk a nyitányt.

 

 

 

 


A magyar szurkolók már 15 órától megkezdték a vonulást a stadionba. Ezt bővebben itt tekinthetik meg. A hangulat és a várakozás felfokozott. Most egy világsztár csapat ellen bizonyíthatja ez a csapat, hogy alkalmas arra, hogy tiezenegy meccsen nem talált legyőzőre, és valóban felnőtt a legjobbak közé.

A feladat most sem könnyű, hiszen a világ egyik legjobb csapata az ellenfél. Nem csak azért mert az Európa-bajnoki címvédővel találkozunk, hanem azért is, mert ez a csapat sokkal erősebb lett az elmúlt öt év alatt. C. Ronaldo mellett Bruno Fernandes, Bernardo Silva, de sorolhatnánk még. Csupa világsztár.

Magyarország: Gulácsi – Botka, Orbán, Szalai A. – Lovrencsics G., Nagy Á., Kleinheisler, Schäfer, Fiola – Szalai Á., Sallai. Szövetségi kapitány: Marco Rossi

Portugália: Rui Patrício – Nélson Semedo, Pepe, Rúben Dias, Guerreiro – Danilo Pereira, William Carvalho, Bruno Fernandes – Bernardo Silva, C. Ronaldo, Jota. Szövetségi kapitány: Fernando Santos.

 




 

 

 

 



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?