Celeb / Híresség

8 híresség, akik második esélyt adtak a szerelmüknek, és bebizonyították, hogy a nehéz időszakok csak erősebbé tesznek.

A szakítás és a válás nem mindig az utolsó fejezet valaki szerelmi történetében. Néha csak emlékeztetnek két embert, hogy mit éreznek igazán egymás iránt, még akkor is, ha 2 évtizedbe telik, mire erre a felismerésre jutnak. Hiszünk abban, hogy van, amikor a legbecsesebb dolgok úgy születnek meg, hogy adunk nekik egy második esélyt, és ezek a hírességek élő bizonyítékai ennek.

 

 

 

1. Jennifer Lopez és Ben Affleck

Jennifer és Ben 2002 júliusában kezdtek el randizni, és még az év végén eljegyezték egymást. Az eljegyzést azonban felbontották, és végül 2004 januárjára különváltak. Közel 2 évtizeddel később Ben és Jennifer néhány napot együtt töltöttek Montanában. Ki tudja, lehet, hogy a “Bennifer” újra divatba jön.

2. Justin Timberlake és Jessica Biel

Justin és Jessica szerelmi története 2007-ben kezdődött, amikor először randizni kezdtek. A pár 2011 márciusában szakított, de barátok maradtak. Amíg külön voltak, egy interjúban Justin elárulta, hogy Jessica mennyit jelent neki: “Ő a legjelentősebb személy az életemben. A 30 évem alatt ő a legkülönlegesebb ember”.

Néhány hónappal a szakításuk után a duó újra összejött, és 2012-ben összeházasodtak. Azóta Justin és Jessica boldog házasságban élnek, és 2 közös gyermekük van.

3. Justin Bieber és Hailey Baldwin

Justin és Hailey már jóval azelőtt barátok voltak, hogy randizni kezdtek volna. Párként 2015 decemberétől 2016 januárjáig voltak együtt, majd rosszul végződött a kapcsolatuk. Végül 2018-ban újra egymásra találtak, kibékültek, és most boldog házasságban élnek.

4. Gigi Hadid és Zayn Malik

Zayn és Gigi 2015 óta élnek egy se veled, se nélküled kapcsolatban. Többször is elváltak útjaik, de a tiszteletüket sosem veszítették el egymás iránt. A pár mindezek ellenére együtt maradt, és 2020-ban köszöntötték első gyermeküket.

5. Rose Leslie és Kit Harrington

Rose és Kit ma már boldog házasságban élnek és egy kisfiú büszke szülei, de kapcsolatuk nem volt mindig szivárványos. Először 2012-ben kezdtek el randizni, majd néhány hónap után a pár szakított, és 2 évig külön éltek. 2014-ben adtak egy második esélyt szerelmüknek, és azóta is együtt vannak.

6. Pink és Carey Hart

Pink és Carey története hosszú – 2 évtized, és 2 kibékülés történt az útjuk során. 2001-ben találkoztak és jöttek össze, majd 2 évvel később szakítottak. Végül újra összejöttek, és Pink 2005-ben megkérte Hart kezét.

Két évig voltak házasok, majd elváltak, de a szerelmi történetük ezzel nem ért véget. Pink akkoriban elárulta, hogy még mindig szeretik egymást, és talán egy napon a kapcsolatukban lehet, hogy tengerparti babák és napsütés is lesz, de nem akkor. És valószínűleg igaza volt, mert egy évvel később a pár újra összejött. Ma már boldog házasságban élnek, és 2 közös gyermekük van.

7. Courteney Cox és Johnny Mcdaid

A párt közös barátjuk, Ed Sheeran hozta össze 2013-ban. Azonnal randizni kezdtek, és 2014-ben eljegyezték egymást. Egy év után Courtney és Johnny szakítottak, és egy évig külön is maradtak. Újra fellángolt a szerelmük, és azóta is boldog párkapcsolatban élnek. Courtney egy interjúban elárulta, hogy a szakítás után még erősebb lett a kapcsolatuk.

8. Hilary Duff és Matthew Koma

Duff és Koma 2017-ben debütáltak először, de néhány hónapnyi randizás után szakítottak. Néhány hónap különélés után újra összejöttek, és 2019-ben összeházasodtak, és eddig 2 közös gyermekük van. A pár nagyon boldog együtt, Duff pedig egy Instagram-posztban ezt írta Koma-nak: “A legjobb barátom, szeretőm és papa mackóm, akivel nem lehet versenyezni… mindig is te voltál”.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?