Celeb / Híresség

Vajon Vajna Tímea meddig vár az anyasággal? – Finoman már a barátai is unszolják: vállaljon gyermeket

Noha minden porcikájával vágyik az anyaságra, Vajna Tímea eddig még nem teljesítette be legnagyobb álmát, egyik szerelmének sem szült gyermeket. Ismerősei szerint pedig karnyújtásnyira van tőle az a férfi, aki készen áll a világ legboldogabb nőjévé tenni, ha engedné.

 

 

 

 


– Mindig ott van a levegőben közöttük a gyerekkérdés, de Timi bizonytalan, ami egyáltalán nem tesz jót az amúgy is viharos kapcsolatuknak. Andyvel is terveztek családot alapítani, de sajnos kifutottak az időből. Zoli lehet számára az új remény a boldogságra, aki nagyon türelmes és higgadtan kezeli ezeket a kríziseket, nem is tehetne mást, hiszen fülig szerelmes – árulta el a Blikknek egy a párt jól ismerő informátor.

Andy Vajna filmproducer özvegye és a milliárdos örökös, Zoltán másfél éve alkotnak egy párt. Kapcsolatuk a kezdetekkor is a bizalomra épült, a jóképű fiatal az özvegy mellett állt, amikor férjét elvesztette, segített neki túljutni a krízisen. Tímea sosem árult zsákbamacskát, nehezen dolgozta fel a filmügyi kormánybiztos halálát, még a Blikknek is úgy nyilatkozott, Andy hatalmas űrt hagyott maga mögött, hirtelen mindenki ismerkedni akar vele, de neki több időre van szüksége.

– A rosszindulatú pletykák szerint Zolinak fontos szempont, hogy Timi milliárdokat örököl, de korántsem erről van szó. Egy jómódú, debreceni családból származik, nincsenek anyagi gondjai. Az egyetlen fejtörést a Timi mellett megélt kacifántos szerelmi élete jelenti. Látva, hogy milyen jó párost alkotnak, barátok attól félnek, elszalasztják a lehetőséget a boldogságra, Timi pedig kifuthat az időből, hiszen idén már 39 éves lesz – tette hozzá a neve elhallgatását kérő ismerős.

Korábban Tímea a TV2 kamerái előtt beszélt arról, mennyire vágyik az anyaságra. Húga, Palácsik Lilla akkor még várandós volt, azóta megszületett fia, ami állítólag újra közel hozta egymáshoz a testvéreket és az özvegyben is újra felerősödött a vágy, hogy anyává váljon.

– Előbb leszek nagynéni, mint anya, de nem baj – mondta a Mokkában tavaly augusztusban, és viccesen azt is hozzátette, ha nem vigyáz, egyből nagymama válhat belőle. Tehát nem csak a barátok, Tímea is nagyon aggódik, ki ne fusson az időből.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?