Belföld, Hírek

Jakab Péter trükkösen ficsúrozott, köpcösökről és bajszosokról is beszélt a parlamentben

Jakab Péter ma délelőtt jelezte, elvárja, hogy a múlt heti kivonulás után most végighallgassák a parlamentben a kormánypárti képviselők, ők azonban nagyrészt ezúttal is elhagyták az üléstermet a felszólalása előtt.

 

 

A nemrégiben a ficsúrozásért közel tízmilló forintra büntetett Jobbik-elnök ezúttal trükkösen dobta be újra a rekordbüntetést érő szót, az egyik szimpatizánsát idézte, aki azt tanácsolta neki, „beszélj már finomabban, mert ezek a ficsúrok elveszik tőled a szót”.

Úgy véli, a fideszeseket jobban zavarja, ha ficsúrnak, mint ha bűnözőnek nevezik őket, számára azonban nem Kövér László vagy a házszabály a mérce, hanem az igazság, jelentette ki. Szerinte nem az a megoldás, hogy a fideszesek őt elnémíttatják és milliókra büntetik, hanem hogy befejezik a lopást.

„Elvetik a házamat is, ha akarják, de hazámat nem adom. Maradok egyszerű vidéki gyerek, akit soha nem fognak megtörni se a köpcösök, se a bajszosok” – mondta.

A felszólalás végén az ülést vezető Kövér jelezte, hogy tekintettel a tavaszi ülésszak végére igyekszik elnéző lenni Jakabbal, bízik benne, hogy nyáron kipiheni magát, és sokkal jobb mentális állapotban tér vissza a parlamentbe. Gyurcsány Ferencnek azonban közbekiabálás miatt belengetett egy büntetést a házelnök.

 

 

 

forrás: 24.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?