Celeb / Híresség

Gáspár Bea szűk ruhában ilyen vékony: fogyása után teljesen átalakult

Gáspár Bea folyamatosan kapja a bókokat karcsú alakjára.

 

 

 

 


Gáspár Beát egy ország ismerte meg a 2005-ben elstartolt Győzike Show-ban való szereplése után. Már a realityben is folyamatosan megcsillogtatta főzőtudományát, ám arról, milyen jó szakácsnő, igazán a 2017-es Konyhafőnök VIP-ban adott tanúbizonyságot, amit meg is nyert.

Két szakácskönyv írójaként és a Bea Konyhája nevű oldal alapítójaként leginkább a magyaros konyhát képviseli. Bár fogásaitól mindenki megnyalja mind a tíz ujját, saját bevallása szerint az ételek, amiket általában az asztalra tesz, nem kedveznek a diétának.

Gáspár Bea szűk ruhában a fogyása után

Bea asszony a lakomák terén sokáig nem is fogta vissza magát. A Reggeliben beszélt arról, hogy miután 2017-ben pajzsmirigy-alulműködést, majd inzulinrezisztenciát is diagnosztizáltak nála, nem tudta tartani a mértéket, ezért három év alatt nagyon sokat hízott, míg végül már 91 kilót mutatott alatta a mérleg. 

Gáspár Bea teljesen átalakult 2019 októbere óta. Látványos fogyását ilyen szűk ruhákban mutatja meg az Instagramon. A jobb oldali fotót 2021 áprilisában készítette.
Gáspár Bea teljesen átalakult 2019 októbere óta. Látványos fogyását ilyen szűk ruhákban mutatja meg az Instagramon. A jobb oldali fotót 2021 áprilisában készítette.

– Régen farkaséhség tört rám. Szó szerint megettem volna egy lovat is. Nem volt olyan mennyiség, ami kifogott volna rajtam, kérdezték is sokszor, hogy úristen, te ilyen sokat eszel? Én meg erre mindig visszakérdeztem, miért, ez sok? – mesélte 2020 novemberében.

2020 nyarán határozta el, egészsége megőrzése érdekében gyomorszűkítő műtétnek veti alá magát. A beavatkozás során a gyomra 80%-át eltávolították, így a szerv sokkal kevesebb tápanyag befogadására képes, mint előtte. Gáspár Győző felesége immár nagyon figyel arra, hogy többször egyen keveset. Nem mondott le a finom falatokról, csupán a mennyiségeket csökkentette.

Az eredmény magáért beszél, tavaly novemberre 16 kilót fogyott. Azóta nem győzi fogadni a bókokat. Természetesen a ruhatárát is le kellett cserélnie, manapság egyre többször láthatjuk az Instagramon olyan szűk fazonú darabokban, amelyek kihangsúlyozzák alakját. Például ebben a farmerruhában is eszméletlenül csinos volt.

 

A kommentelők sem győznek ámulni a látványos átváltozásán, szinte minden bejegyzésben akad egy-egy hozzászóló, aki megemlíti, mennyire ragyog a fotókon.

„Nagyon csinos vagy! 20 évet is letagadhatnál! Így tovább!”

„Bomba formában vagy, Bea!”

„Bea, te egyre fiatalabb leszel!” – lelkendeztek a követői.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?