Belföld, Hírek, Sport

„Én Bognár György helyében magam mondanék fel” – hatalmas a felháborodás a focis szakkommentátor szombati kijelentései miatt

Már egy Facebook-oldalt is létrehoztak és aláírást is gyűjtenek, melyben a tévécsatornából való kirúgását követelik.

 

 

 

 


Mint arról mi is hírt adtunk, szombat este drámai pillanatokat éltek meg a foci Eb-n szereplő játékosok és nézők. Koppenhágában a finn-dán mérkőzés első félidejében a 43. percben a pályán összeesett a dán Christian Eriksen. Az orvosok hosszú perceken keresztül küzdöttek az életéért, végül stabil állapotban vitték kórházba. A meccset jóval később végül folytatták, a mérkőzést a finnék nyerték meg.

A mérkőzést az M4 Sport tévécsatorna közvetítette, melyben a műsorvezető Berkesi Judit mellett ott volt a stúdióban Petry Zsolt és Bognár György. A megrendült riporternő mellett a két szakkommentátor – miután kiderült, hogy a játékos állapotát stabilizálni tudták – arról beszélt, hogy miért kéne folytatni a mérkőzést. Bognár megjegyezte, nem érti, miért nem tudnak gyorsan dönteni a játék folytatásáról, Eriksen él, amelyik játékost pedig megviseli a helyzet, azt le kell cserélni – vélekedett.

„Engem már nem is Eriksen állapota aggaszt, hanem hogy hogyan lehetnek ilyen szinten döntésképtelenek” – közölte, mikor este 3/4 8-kor még nem lehetett tudni, folytatják-e a meccset.

A közösségi oldalon rengetegen felháborodtak a szakkommentátor viselkedésén, és még este létrehoztak egy oldalt

Bognár György takarodjon a képernyőről örökre néven. A peticiok.com oldalon pedig aláírást gyűjtenek Bognár Györgyöt rúgják ki címmel, és már közel ötszázan alá is írták.

Az oldalon kommentelők is arról írnak, hogy mennyire felháborította őket Bognár viselkedése:

„Némely ember óriási mélységekbe tud süllyedni! Én, Bognár György helyében, magam mondanék fel, mind edző, és mind TV-s szakkommentátor is! Szégyellje magát!”

„Kifejezetten bántott ez az érzéketlen, nagyképű, önző, nárcisztikus megnyilvánulás, ami annyira jellemző lett nálunk!”

„Egy ilyen érzéketlen embernek semmi helye a médiában. Ilyen „hisztit” amit lenyomott az minden de nem sportszerű.”

„Elismertem mint edzőt eddig, de ez katasztrófa amit most csinált.”

„Tipikus pszichopata, az együttérzés számára értelmezhetetlen fogalom. És még büszke is rá. És nem érti azokat, akikbe szorult némi együttérzés. Nem irigylem azokat az embereket, akik egy légtérben kényszerülnek élni vele.”

Az 59 éves Bognár György válogatott labdarúgó, középpályás volt. Az edzőként is dolgozó focista 2007 és 2018 között a Sport TV szakkommentátora volt, a szombat esti szereplésével tért vissza újra a képernyőre.

VIDEÓ: Bognár György markáns véleménye Eriksen sérülése után

 

 

 

 

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?