Belföld, Hírek

Bognár György: Szeretnék elnézést kérni minden sportrajongótól és mindenki mástól

Közleményt adott ki a szombati meccs óta közellenséggé vált szakkommentátor. Azt írja, figyelmen kívül hagyta a történtek komoly lélektani hatását.

 

 

 

 


Megszólalt a kommentátori megnyilvánulásai miatt komoly kritikákat kapó Bognár György. Az edző a csapata, a Paksi FC közösségi oldalán jelentette meg a közleményét. Azt írja:

„Számomra is világossá vált, hogy rengeteg ember érzelmi világára bántóan hatott a Dánia-Finnország mérkőzés közbeni vélemény-nyilvánításom.

Miután több forrásból is értesültünk a stúdióban, hogy a dán válogatott Christian Erikssen állapota stabil, szakmai szempontokat kezdtem figyelembe venni, figyelmen kívül hagyva a történtek komoly lélektani hatását. Utóbbi miatt ezúton szeretnék elnézést kérni minden sportrajongótól és mindenki mástól, aki félreértett, és akaratomon kívül megbántottam az érzéseiben. A történtek rám is sokkolóan hatottak, érzelmileg megviseltek, éppen ezért szerettem volna sürgetni, hogy ennek a találkozónak minél előbb vége legyen.

Kívánom, hogy soha többé ne kelljen átélnünk ilyen esetet, hogy Christian, akiért egy világ aggódik, mielőbb felgyógyuljon, pályára léphessen, ahogy csapattársaitól is ezt kérte.”

Mint azt mi is megírtuk, szombaton este a pályán esett össze a dán Eriksen, a foci Eb második napján, Koppenhágában. A játékos életéért hosszan küzdöttek az orvosok, majd állapotát sikerült stabilizálniuk. A középpályást kórházba vitték, a hivatalos közlemények szerint állapota stabil, lélegzik és kommunikál. A mérkőzést az eset miatt félbeszakították és csak jelentős csúszással folytatták.

A magyar M4 Sport tévécsatornán többek között Bognár is jelen volt szakkommentátorként. A drámai helyzetben – miután kiderült, hogy Eriksen állapota rendeződött – azt feszegette, hogy miért nem döntenek gyorsabban a meccs folytatásáról. A véleményével sokan nem értettek egyet.

 

 

 

 

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?