Belföld, Celeb / Híresség

Csak nem…? Nézzék, milyen gyűrű az ott Mészáros Lőrinc kezén! – fotó

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc szerelmét újabb dolog bizonyítja: nézzék csak meg az üzletember bal kezét!

 

 

 

 


Mészáros Lőrinc le sem tagadhatná, hogy rátalált a szerelem: miután nyilvánosságra került kapcsolata Várkonyi Andrea műsorvezetővel, az ország leggazdagabb embere valósággal megfiatalodott, elképesztő átalakuláson esett át, előnyére. Az Indexnek adott interjújában beszélt is közös életükről, azt mondta:

…Andival nagyon boldogok vagyunk. Egyikünknek sem volt kérdés, hogy össze szeretnénk kötni az életünket.

És hogy az összekötést komolyan gondolják, arról már korábban is írtunk, sőt, közös otthonuk is elkészült, de kiszúrtuk, hogy a tegnapi interjún mészáros Lőrinc bal gyűrűsujján olyan karikagyűrű csillogott, melynek korábban nyoma sem volt, íme:

Jól láthatóan karikagyűrűt visel Mészáros Lőrinc a bal gyűrűsujján, Várkonyi Andreától kaphatta /Fotó: Index.hu
Jól láthatóan karikagyűrűt visel Mészáros Lőrinc a bal gyűrűsujján, Várkonyi Andreától kaphatta /Fotó: Index.hu

Közelebbről megnézve nagyon is eljegyzési gyűrűnek tűnik az ékszer, hagyományos karikagyűrű formájú ugyanis:

Mészáros Lőrinc gyűrűje /Fotó: Index.hu
Mészáros Lőrinc gyűrűje /Fotó: Index.hu

Mészáros Lőrinc nem régóta viseli a karikagyűrűt, tavaly szeptemberben például még nyoma sem volt ilyen ékszernek a kezén:

Ezen a képen Kósa Lajos Fidesz-alelnök (balról), Szijjártó Péter külügyminiszter és Mészáros Lőrinc látható 2020. szeptember 18-án: az üzletember kezén láthatóan nyoma sincs az ékszernek /Fotó: MTI - Czeglédi Zsolt
Ezen a képen Kósa Lajos Fidesz-alelnök (balról), Szijjártó Péter külügyminiszter és Mészáros Lőrinc látható 2020. szeptember 18-án: az üzletember kezén láthatóan nyoma sincs az ékszernek /Fotó: MTI – Czeglédi Zsolt

A szokás szerint – melyet persze nem minden házasodó tart – a karikagyűrű eljegyzéskor a bal kézre kerül, ott is marad jegyben járás idején, ezt követően az esküvőkor húzzák a jobb kéz gyűrűsujjára – ez is erősíti azt, hogy eljegyzési gyűrű ez, mivel Mészáros Lőrinc bal kezén látható az ékszer. A jelenkori magyar hagyomány szerint ugyanakkor a menyasszony köves eljegyzési gyűrűt kap, a karikát csak az esküvőkor húzzák az ujjára. Mint emlékezetes, Várkonyi Andrea új kapcsolatára is éppen eljegyzési gyűrűje irányította rá a figyelmet:

Várkonyi Andrea ezt a Mszáros Lőrinctől kapott ékszert viselte a TV2 műsorában/ Fotó: TV2
Várkonyi Andrea ezt a Mészáros Lőrinctől kapott ékszert viselte a TV2 műsorában/ Fotó: TV2

 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?